Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor aanleg oprit:

Aanleg oprit

Daarbovenop zouden we graag ook de oprit opnieuw laten aanleggen in beton. Nu is het 5m² maar we zouden hem graag uitbreiden zodat er nog een 2e auto opkan. Nu liggen er kleine klinkers die ook zouden uitgebroken moeten worden + ook een chappe laag die weg moet.
Offertes van bestratingswerkers voor terras- en bestratingswerken uit Haaltert (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor aanleg oprit uit heel België:

Tuin egaliseren, overtollige grond afvoeren, terras en oprit maken

Ons huis is in aanbouw met geplande oplevering eind augustus 2020. Het lot is 430 m² in totaal met daarop een huis van 96 m² plus schuur van 12 m². We zijn op zoek naar een bedrijf die de langwerpige tuin uitvlakt en vooral naast het huis aanvult en de resterende grond afvoert. Bij het aanvullen moeten ook opzetstukken voor de diverse putten geplaatst worden. Erbij kunnen, maar niet zien. Naast het huis komt een parkeerplek van grind, hier graag advies over. Optioneel is ook aanleg (houten) terras en verharding aan de achterzijde van de tuin.

Aanleggen oprit met betonklinkers

Aanleg oprit 116m² in betonklinkers. Momenteel is er verharde grond en steentjes aanwezig.

Ontkoppelen regenwater/sanitair afvalwater en aanleg regenwaterput

Regenwaterafvoer van een alleenstaande woning afkoppelen van de afvoer van het sanitair water Installeren van een regenwaterput (graven + heraanleg oprit en terras) Aansluiten van regenwaterinstallatie voor gebruik buiten (kraantje) en binnen (wasmachine + kraantje)

Oprit aanleggen

Aanleg van oprit naast woning naar garage en carport Tussen 120 en 150m² Het zou in 2 verschillende materialen mogen, indien dat niet gaat, is dat ook oke, dit is geen must. Een deel zou zeker waterdoorlatend moeten zijn.

Aanleggen oprit

Aanleg oprit voor woning. Opvullen, egaliseren, stabiliseren en leggen van stenen op parking. Aanleg van zone voor planten met boordstenen. Leggen van gangpad naar voordeur uit betonnen platen.

Aanleggen oprit met klinkers

Aanleg van klinkers ongeveer 160 vierkante meter. Het gaat om een oprit en daarbij nog 2 paadjes. Geen oude oprit om uit te breken.

Oprit aanleggen in tegels

Betreft aanleg oprit van 42m2 met septische put en hemelwater toezicht luik in. terras van 18m2 met 2 deksels van regenwaterput en 2 gaten voor kruipruimte verluchting. Naast en achter zwembad is nog een smalle strook dat ik ook betegeld wil en achteraan aansluiten ongeveer 5m2 voor tuinhuis op te zetten. Ik had een tegel van 60X60X2 in gedachten.

Oprit in klinkers aanleggen

Oprit is zand dat erop ligt met hier en daar nog kleine resterende steentjes Aanleg oprit 10 m op 4 m(+/-) Gewenst Materiaal klinkers ‘ keiklinkers, waalformaat (15 euro/m2) Keperverband - Graag inclusief voorbereidende grondwerken,, Stabilisé, plaatsing en afwerking