Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor oprit heraanleggen:

Oprit heraanleggen

Het is een oprit welke overdekt is. Uitnemen van de grond kan niet met een grote kraan. In de oprit zit een mazouttank. Een gedeelte van de oprit is met dolemiet , het andere zijn tegels. Ik zou mijn oprit opnieuw willen aanleggen met leistenen, oppervlakte is 50m².
Offertes van bestratingswerkers voor terras- en bestratingswerken uit Herzele (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor oprit heraanleggen uit heel België:

Oprit heraanleggen

Oprit heraanleggen met asfalt of beton. Momenteel liggen er kiezelsteentjes maar dit willen veranderen door een vaste ondergrond Het gaat om een 100 à 120 tal vierkante meter.

Oprit heraanleggen

Oprit aanleggen voor deur - oppervlakte ken ik niet. Er liggen nu tegels die glad zijn als het regent. Bij voorkeur kasseien of dergelijke. Iets dat niet glijdt.

Gepolierde betonvloer

Het betreft hier het uitbreken van een huidige oprit en het heraanleggen met een gepolierde beton. Het is een gemeenschappelijke oprit van 2 half open bebouwingen. 25x3,5m

Oprit heraanleggen

Het betreft een nieuwe aanleg voor de oprit. De oprit is langer dan 10m. De exacte oppervlakte weet ik niet.

Oprit heraanleggen

Onze oprit zou heraangelegd moeten worden. - De oude grind zou weg moeten. Er zou denk ik ook een grindplaat moeten komen. ca 300 aaneengesloten m², vanaf de straat.

Aanleggen oprit

We willen graag onze oprit van 77m² laten uitgraven en volledig heraanleggen met blauwe kiezelsteentjes.

Oprit volledig heraanleggen

oprit aan de carport heraanleggen (dubbele poort) Deze is momenteel bedekt met steentjes. + heraanleg aan de voordeur die momenteel bedekt is met trappen, vijver en planten. Dit zou allemaal weg moeten en gewoon plat gemaakt worden. Beide hellend vlak. 60m²

Oprit heraanleggen

Oprit vooraan van ong. 70m² en oprit naast en achter het huis van nog eens ong. 70m² heraanleggen. Momenteel kiezelsteentjes, maar graag iets anders. Technisch gezien ligt de oprit voor een stuk in overstromingsgebied dus graag waterdoorlatend materiaal.