Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor siergrind leggen:

Siergrind leggen

Bestaande gazon met vrij harde ondergrond, vroeger zandpiste geweest. Betreft ongeveer 300m² we zouden daar nu graag siergrind laten leggen mocht dat mogelijk zijn. Andere mogelijkheden zijn welkom.
Offertes van bestratingswerkers voor terras- en bestratingswerken uit Lebbeke (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor siergrind leggen uit heel België:

Oprit aanleggen

Siergrind of raster met glas aanleggen in voortuin. Gaat over een opp. van 2 keer 16 m² Nu is het een voortuintje die ik zelf zal klaar zal brengen voor de oprit aan te leggen.

Siergrind oprit leggen

Graag hadden we een oprit aangelegd voor onze garage langs achter van om en bij de 4 meter breed en 8 meter lang en een tuinpadje van ongeveer 1 meter breed en 40 meter lang met grind of dolomiet.

Siergrind leggen

Momenteel is hier gras aanwezig en we zouden siergrind in de plaats willen. De oprit heeft een oppervlakte van 12 meter op 15 meter.

Siergrind leggen

Vakman voor het leveren van grove dolomiet tot +- 2cm. Graag prijs voor 10 Ton.Vrijstaande woning aanleg oprit - rond woning kleur - geel beige.

Siergrind leggen

Er ligt reeds grind, nieuwe laag moet erop komen. 100 m² ongeveer. Voor de rest geen tuinwerken.

Siergrind leggen

Nieuwbouwwoning. Ligt enkel aangedrukte zand. Oppervlakte voor het huis 99m2 en oprit langs het huis 45m2.

Siergrind leggen

Terras van ongeveer 16m². Momenteel betonklinkers die eruit moeten (gaan we zelf doen). Daaronder stabilisé en daaronder een betonplaat.

Siergrind leggen

Voor de bouwwerken wensen wij de onderlaag van de oprit reeds aan te leggen zodat er een werfweg is naar de woning. De werfweg bedraagt 50 m lang en we zouden hier twee rijstroken van 1 m aanleggen. Na de werfweg zouden we een zone van +/- 150 m² aanleggen.