Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Lokeren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Lokeren.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Lokeren of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Lokeren die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Lokeren:

Asfalt uitbreken en kiezels aanleggen

140m² Asfalt uitbreken. Kiezels aanleggen waar asfalt lag.

Herleggen van klinkers

Aan de zijkant van mij huis klinkers herleggen (deze beginnen los te komen). Klinkers aanleggen en mogelijks beton gieten voor tuinhuis.

Gepolierde betonvloer leggen

We wensen graag een gepolierde betonvloer te leggen al houden we de optie natuursteen ook open. Daarnaast dient er ook een afwerking met gepolierde beton te gebeuren rond ons zwembad, maar wij zitten met verdoken skimmers. Wat het niet zo evident maakt. De oppervlakte buiten is 75m² en loopt door tot binnen in poolhuis wat dan 50m² is.

Oprit heraanleggen en terras leggen met keramische tegels

Bestaande oprit moet uitgebroken worden. Er ligt een laag stabilisé maar men moet controleren of deze nog goed is. Hierna matten leggen en dolomiet of siergrind leggen. Ook achteraan de woning moet men een terras aanleggen met keramische tegels.

Kasseien aanleggen

Oprit van +/- 250m2 kasseien - kandla grey aan te leggen.

Terras betegelen

Het is een standaard vierkant terras met opp van 45m2 , 13lopende meter boordstenen , 15cm dik stabillisé.

Terras en oprit in gepolierde beton aanleggen

Wij willen graag onze oprit en ons terras her aanleggen. Dit willen we graag in gepolierde beton. Oprit : nu ligt er niks. Oprit voor 2 auto's. Terras : nu met tegels. Afbreekwerken en opnieuw leggen.

Klinkerwerken aanleggen

Aanleg tuinpaden in kleiklinkers 'Retro Nostalgie'. Totale oppervlakte ongeveer 58m2.

Kasseien aanleggen voor oprit

Kasseien leggen voor een oppervlakte van 95 m². Oprit voor garage. Nog niets van materiaal aangekocht. Voorbereidende werken doe ik zelf.

Herstel van verzakte klinkers oprit

De betonklinkers in het klinker deksel zijn ingezakt en zitten los. Dit komt doordat er vaak (stapvoets) over het klinker deksel gereden wordt. Nog klinkers liggen.