Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Lokeren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Lokeren.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Lokeren of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Lokeren die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Lokeren:

Kasseien aanleggen

Oprit van +/- 250m2 kasseien - kandla grey aan te leggen.

Terras betegelen

Het is een standaard vierkant terras met opp van 45m2 , 13lopende meter boordstenen , 15cm dik stabillisé.

Terras en oprit in gepolierde beton aanleggen

Wij willen graag onze oprit en ons terras her aanleggen. Dit willen we graag in gepolierde beton. Oprit : nu ligt er niks. Oprit voor 2 auto's. Terras : nu met tegels. Afbreekwerken en opnieuw leggen.

Klinkerwerken aanleggen

Aanleg tuinpaden in kleiklinkers 'Retro Nostalgie'. Totale oppervlakte ongeveer 58m2.

Kasseien aanleggen voor oprit

Kasseien leggen voor een oppervlakte van 95 m². Oprit voor garage. Nog niets van materiaal aangekocht. Voorbereidende werken doe ik zelf.

Herstel van verzakte klinkers oprit

De betonklinkers in het klinker deksel zijn ingezakt en zitten los. Dit komt doordat er vaak (stapvoets) over het klinker deksel gereden wordt. Nog klinkers liggen.

Kasseien aanleggen voor oprit

Nieuwbouwwoning oprit 40 meter lang 3. 5 meter breedt , vooraan wel wat uitspringen voor garage poort zou ongeveer 250 vierkante meter bedragen . Liefst in plavei motief of romeins verband. Kasseien heeft onze voorkeur.

Herstel van verschoven klinkers oprit

De klinkers van de oprit zijn verschoven en dienen terug goed gelegd te worden, dit niet over heel de oprit maar een klein stuk +-12 m2.