Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor kasseien aanleggen:

Kasseien aanleggen

Oprit van +/- 250m2 kasseien - kandla grey aan te leggen.
Offertes van bestratingswerkers voor terras- en bestratingswerken uit Lokeren (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor kasseien aanleggen uit heel België:

Aanleggen van oprit

Aanleg van de oprit in kasseien met platte bovenkant, huidige zijn nogal oud en hoekig. Betreft een oppervlakte van 80m².

Heraanleggen binnenkoer

We zouden onze volledige binnenkoer opnieuw willen aanleggen in kasseien, zou gaan om ongeveer 120m².

Oprit aanleggen

De stabilisé wordt op voorhand zelf gelegd, de oprit is ongeveer 5m x 14m en helt af naar de straat, dit gaat toch om een vrij groot stukje. We zouden graag kasseien laten leggen op deze oppervlakte.

Aanleggen van oprit kasseien

1)Voortuin in kinderkopjes en oprit naast het huis : uitgraven+ plaatsten buizen en toezichtputten + 120m² kinderkopjes in pauwstaart : kreeg hiervoor een prijs van lokale aannemer van : - 44,5m³ uitgraven 75euro/m³+ - plaatsen kinderkopjes in pauwstaart+opgieten van 115 euro/m² voor 120m² (exclusief btw en plaatsten buizen en toezichtputten). 2)Bij de werken graag ook aanleggen van terrasje rond veranda van ongeveer 90 cm breed, ongeveer 25m².

Oprit aanleggen met kasseien

Oprit aanleggen met kasseien. Oppervlakte 200-300m². Ligt momenteel steengruis en grond, dit moet worden uitgegraven. Oude boerderij.

Oprit aanleggen met kasseien

Uitbraak bestaande oprit+uitgraven. Heraanleggen met platines . Oppervlakte : 20 m².

Oprit aanleggen

Ik zou graag mijn oprit laten leggen in kasseien of courtstones. Ik sta ook open voor andere ideeën. Hiervoor zou er juist nog aarde moeten weggeschept worden om deftig erop te geraken. De oprit zelf is 4m breed en het gaat op een oppervlakte tussen de 50 en 80 m².

Oprit aanleggen met siergrind

Momenteel liggen er steentjes die moeten uitgegraven worden. De bedoeling is dat er 40m² kasseien komen 60m² grind met eronder honingnetten. Als onderlaag hadden we graag een laag stabilisé gelegd voor de stevigheid.