Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Maldegem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Maldegem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Maldegem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Maldegem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Maldegem:

Gepolierde betonvloer leggen

Gepolierde betonvloer voor oprit en terras. In totaal gaat het om 250 m² met een vrije opbouwhoogte van een dikke 10 cm. Op dit moment ligt het terrein braak, dus er zal nog moeten gegraven of opgehoogd worden.

Aanleg oprit-terras

Uitkofferen van oprit, incl afvoer van overtollige grond met stenen. Aanvullen van een laag gebroken metsel werkpuin als extra onder fundering.FF 185m2 Leveren en plaatsen van Bluestone graniettegels 120/80/03 "zwart" op 15 cm gestabiliseerd zand en in de mortel, incl opgieten met krimpvrije voegmortel. FF 185m2 Leveren en plaatsen van Bluestone graniet boordstenen 100/15/05 op gestabiliseerd zand. FF185m2 Leveren en plaatsen van klinker deksels 40/40/08. Leveren en plaatsen van klinker deksels 60/60/08. Leveren en plaatsen van lijn- sleufroosters, incl nodige toegangsluikjes.