Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Mariakerke te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Mariakerke.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Mariakerke of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Mariakerke die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Mariakerke:

Oprit in siergrind leggen

We zouden graag onze oprit laten vernieuwen. Momenteel bestaat deze uit klinkers, gras en grind. Wij zouden enkel grind over de volledige oppervlakte willen, verstevigd door matten aangezien auto's hierop parkeren.

Vervangen kader en deksel septische put

De septische put ligt in de voortuin. Deksel ligt los op gemetste stenen. Ik zou dit willen vervangen.

Herstellen van klinkers van bestaande oprit

Door het uit- en indraaien in mijn garage zijn mijn klinkers verplaatst over een oppervlakte van ongeveer 5 m². Kan dit hersteld worden

Herstellen oprit met kasseien

Ik wil onze oprit laten op voegen met cement of ... en sommige opgehoogde delen laten herleggen. Dit is ongeveer een 150 m². Het zijn Ronde kasseien. Ongeveer een 40 m² zou moeten hersteld worden.

Uitslijpen en hervoegen van terras

Terras met een oppervlakte van ongeveer 40m². Tegels uit natuursteen 36x36cm. Voeg van 8 a 9 mm.

Leggen van stabilise

Ik ben op zoek naar iemand die stabilise kan leggen. Er dient een houten terras op te komen (welke ik zelf leg). Het gaat over een opp van om en bij 15m2.

Het aanleggen van een binnenkoer van ...

Het aanleggen van een binnenkoer van ong. 100 m2 met kassei-en of klinkers. Grond dient genivelleerd te worden.