Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Melle te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Melle.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Melle of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Melle die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Melle:

klinkerpad aanleggen tussen bestaan pad en oprit

Klinkerpad aanleggen van ong. 22m². Gras uitgraven over een opp. van ong. 14m². Bestaande klinkers verwijderen over een opp. van ong. 8m². Pad aanleggen tussen oprit en bestaand pad met klinkers van 14x16x6.

Aanleggen van terras, gangpad en oprit

Aanleg oprit rond nieuwbouw op basis van klinkers, grasdallen. Het gaat om een terras van ongeveer 6 op 3 meter in Vietnamese blauwsteen. De oprit uit klinkers en grasdallen is ongeveer 65 m². Het pad van 80 cm moet rondom het huis van 10 op 17 meter komen.

Bestaande kasseien oprit hervoegen

Het zijn mozaïekkasseien gelegd in 1988. Het gaat over ongeveer 2x 150 m²( koppelwoning). Op verschillende plaatse zitten kasseien gedeeltelijk los of groeit er onkruid tussen de voegen. Jaarlijks veel werk om onkuid te verelgen. Slecht gevoegd van in het begin- tekort aan cement.

Nieuwe oprit en terras aanleggen

Mijn oprit is +/- 80m² en terras +/- 400m² Oprit in klinkers/ graniet. Terras : grote tegels van 60 cm op 60 cm.

Terras en oprit aan te leggen + eventueel tuin (graszoden)

Zou het mogelijk zijn om eens een afspraak te maken voor een offerte te laten maken voor de aanleg van een oprit, gangetje en terras? Ook voor het frezen en aanleggen van de tuin mag prijs gemaakt worden (grasmatten).

Offerte voor aanleg oprit

Aanleggen van inrit van de residentie met klinkers ca 100 m². Offerte moet binnen een paar dagen binnen zijn om te kunnen voorleggen aan de Algemene Vergadering

Leggen terras en oprit

Voorbereidende werken Uitgraven, grondlaag Plaatsen vorstrand, leggen stabilisé Leggen oprit in waterdoorlatende klinkers, type Accédo (Marlux) Oppervlakte oprit: ca. 140 m². Leggen terras in getrommelde betonklinkers, wildverband type Samba (Coeck) Oppervlakte terras: ca. 38 m². Aankoop betonklinkers mogelijk door bouwheer. Zie schets in bijlage

Aanleggen terras

We dienen een buitenterras aan te leggen van 10 vierkante meter dus we zouden graag een vakman vinden die tegels kan leggen voor het begin van het bouwverlof. We zouden zelf al de graafwerken doen.