Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Merelbeke te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Merelbeke.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Merelbeke of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Merelbeke die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Merelbeke:

Gepolierde betonvloer leggen

Rechthoekig terras van 8,20 x 6 m., 1 lengte en 1 breedte tegen de gevel, liefst met lijnen zodat het een uitzicht heeft als tegels. Voorbereiding wordt gedaan door eigenaar volgens instructies van de gespecialiseerde plaatser.

Gepolierde betonvloer aanleggen

Gepolierde betonvloer van 6.7m x 3m aanleggen voor tuinhuis waarvan de helft zal gebruikt worden als overdekt terras. Terras gedeelte liefst glad afwerken en eventueel ook de volledige opp. Tuinhuis staat op ong. 40m van straat. Het betreft de tuin van een rijhuis dus betonpomp/-kraan zal wel nodig zijn. Leiding kan eventueel via halfopen bebouwing van buren onder de haag door naar tuinhuis gelegd worden. Vrije opbouwhoogte van de betonvloer is >10cm.

Oprit heraanleggen

Oprit uitbreken en heraanleggen met klinkers of gepolierde beton. Het gaat om een 100 m². Uitbreken huidige oprit eventueel ook voor de stielman.

Gepolierde betonvloer binnen en buiten leggen

Het betreft een gelijkvloerse plaatsing. 110 m² gepolierd binnen, witte / bleke tint en aansluitend 40 m² beton in zelfde tint maar voor buiten met ruwere afwerking.

Terras aanleggen en bestaand terras ophogen

Aanleggen van een terras en een bestaand terras ophogen. Voor aanleg terras ligt er nog aarde, bestaand terras bestaat uit oude kleine tegels.

Klinkerwerken uit te voeren

Betreft een vierkant dat moet uitgegraven worden met uitzondering van een deeltje waar beplanting komt. 81 m² ongeveer daadwerkelijk te leggen. Dus uitgraven, stabilisé, boorden leggen en stenen leggen. Oppervlakte tussen 50 en 100 m²

Klinkerwerken uitvoeren

Vakman voor terras te leggen. Is juist geen 27 vierkante meter en een deksel voor de regenput. Het oude terras zou eruit moeten omdat het echt in slechte staat is.

Bestaande klinkerterras afbreken en groter klinkerterras plaatsen

Ik wil graag mijn bestaande terras (klinker verbonden met vast voegen materiaal) laten afbreken en een nieuwe klinker terras laten plaatsen. Totale oppervlakte nieuwe terras: 34m². materiaal: keramische klinkers. Er zit een deksel van de regenwaterput in het nieuwe gedeelte. deze deksel zit lager dan de terras. de rand op die de deksel rust moet dus opgetrokken worden. Er ligt momenteel nog deels een houten terras die ik voor de plaatsing van de nieuwe terras nog zal afbreken.

Deel van terras uitbreken en vernieuwen

Gedeeltelijk oud terras uitbreken en vernieuwen 15 m² vierkante meter en afgraven voor stabilisée te plaatsen. Bestaand terras uitbreken.

Oprit laten beklinkeren

Wij zouden graag een deel van onze oprit (ca 40m²) laten beklinkeren. Indien interesse kom gerust langs om de situatie te bekijken en een passende offerte op te maken.