Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Moerbeke Waas te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Moerbeke Waas.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Moerbeke Waas of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Moerbeke Waas die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Moerbeke Waas:

Herstellen putdeksel septische put

De aansluiting tussen mijn septische put en putdeksel is afgebrokkeld. Hierdoor loopt regenwater van mijn bestrating door de voegen de put in. Als gevolg is mijn bestrating aan het verzakken. De gaten zullen hersteld moeten worden en de bestrating proper terug gelegd worden.

Terras en riolering vernieuwen

Ik wens mijn terras (6 x 11 meter) te vernieuwen. Eventueel met herbruik van de bestaande tegels en de onderliggende rioleringsbuis te vervangen. Ook een bloembak dient hersteld en het rioleringsputje nagezien en hersteld te worden.

Oprit in asfalt

Oprit in asfalt. Er ligt reeds vele jaren een halve meter steenpuin onder met een toplaag van dolomiet.Een mooie rechthoek van 14 x 6,5 meter (90 m2). Dus wat moet er gebeuren : toplaag wegnemen en asfalteren , 13 lopende meter boordstenen plaatsen , er zitten twee putdeksels in het geheel , aparte prijs om die eventueel mee te vernieuwen

Om +- 70m2 klinkers te leggen

Om +- 70m2 klinkers te leggen