Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor herstellen putdeksel septische put:

Herstellen putdeksel septische put

De aansluiting tussen mijn septische put en putdeksel is afgebrokkeld. Hierdoor loopt regenwater van mijn bestrating door de voegen de put in. Als gevolg is mijn bestrating aan het verzakken. De gaten zullen hersteld moeten worden en de bestrating proper terug gelegd worden.
Offertes van bestratingswerkers voor terras- en bestratingswerken uit Moerbeke-Waas (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstellen putdeksel septische put uit heel België:

Lek in riolering herstellen

Dichten van een lek in een inspectieput van het riool (afwatering badkamer, keuken en regenwater dak). Deze inspectieput is bereikbaar via een putdeksel (22x22 cm) in de garage.

Afwerking terras loskomende stenen en putdeksel

Terras in steen waarin 3 putten die nog bereikbaar moesten zijn met steen bedekt zijn, 1 putdeksel is nog niet afgewerkt, dit zou nog moeten gebeuren. Loskomende stenen terug herstellen.

Klussen binnen en buiten

Wij zoeken ervaren klusser(s) om voor een eerlijke prijs/kwaliteit verhouding diverse klussen uit te voeren waaronder : 1. Binnen elektricteit herstellen/vervangen/uitbreiden verlichting en verdeling bouwkunde herstellen afvoer en riolering putdeksel en keukenafloop badkamer vervangen mozaiek en vloer inloopdouche vervangen binnendeuren herstellen tegels keuken plaatsen parket kamers bovenverdieping isoleren dak en afwerken zolderkamer plaatsen gyproc in centrale trappenhal e.a. 2. Buiten herstellen terrastegels en trap installeren tussenoplossing opvang regenwater voor tuinbevloeiing herstellen afloop keuken en installeren vetvanger e.a. overzichtslijst in excel beschikbaar maar formaat is niet ondersteund door deze website