Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor oprit een pad aanleggen met steentapijt:

Oprit een pad aanleggen met steentapijt

Oprit en pad rondom woning aanleggen. Aanleg met steentapijt. oppervlakte : 150 m².
Offertes van bestratingswerkers voor terras- en bestratingswerken uit Nevele (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor oprit een pad aanleggen met steentapijt uit heel België:

klinkerpad aanleggen tussen bestaan pad en oprit

Klinkerpad aanleggen van ong. 22m². Gras uitgraven over een opp. van ong. 14m². Bestaande klinkers verwijderen over een opp. van ong. 8m². Pad aanleggen tussen oprit en bestaand pad met klinkers van 14x16x6.

Oprit, terras en pad aanleggen

Oprit, pad rondom het huis, terras en afzonderlijk stuk voor tuinhuis. Alles samen ongeveer 165 m². Nu ligt er bouwafval. Alles moet opgehoogd worden.

Bestaand terras uitbreken + polybeton gieten

Graag zouden we ons bestaand terras + pad rondom het huis laten uitbreken (tegels v 60X60 op gestabiliseerd zand, met daaronder steenbrokken) en polybeton laten gieten +/_ 90 m2. We zouden ook graag een oprit/parking laten gieten in dezelfde polybeton voor twee wagens .

Aanleggen oprit en pad vooraan woning

Wij wensen voor onze nieuwbouwwoning een pad vooraan te leggen + een oprit. We zouden werken met Vietnamese hardsteen 20x20. Momenteel is er nog geen pad / tuin aanwezig. Totale oppervlakte is 50m², waarvan 40m² aan oprit en 10m² pad.

Oprit heraanleggen

Momenteel ligt er een oprit in klinkers op stabilisé. Het terras werd al volledig uitgebroken door onszelf en heraangelegd met planten, hier moet ook nog een pad komen hetzelfde als de oprit. Oprit is 15m x 3m. Pad voor terras ongeveer 7 à 8m². Bestaande oprit graag ook uitbreken en afvoeren. Wij willen alles graag in platines.

Klinkerwerken uitvoeren

1. Terras van 13,65m op 4m (plus een pad van 10m op 1,2m naar achterkant tuin voor vuilbakken 2. Oprit van 23m op 4,10m + uitbreiding oprit vooraan voor extra parkeerplaats: 1,9m op 8,75m. Ligt reeds een fundering van steenslag gedurende 4 jaar.

Oprit aanleggen met betonstroken en siergrind

Een oprit met ruimte voor 2 auto's die we willen aanleggen met een combo van betonstroken en grind, zodat het water er toch door kan. Daarnaast is er een pad naast de parking dat naar de voordeur loopt waar ook grind tussen moet. In totaal gaat het om ongeveer 80 m².

Gepolierde betonvloer leggen

Oprit van 3m x 16 m aanleggen in gepolierde beton. Daarnaast ligt er ook een klein pad van 1 meter op 3. In totaal gaat het om 51 m².