Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Nieuwkerken Waas te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Nieuwkerken Waas.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Nieuwkerken Waas of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Nieuwkerken Waas die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Nieuwkerken Waas:

Terras, padje en fundering voor tuinhuis in beton aanleggen

Plaatsen van een terras in beton. De vrije opbouwhoogte voor de betonvloer is meer dan 10 cm. De oppervlakte van het terras is 41 m² Aansluitend nog een extra 40 m² waarvan een padje en de ondergrond voor de tuinhuis.

Terras in printbeton aanleggen 50 m²

Ik wil graag terras in printbeton aanleggen voor een oppervlakte van 50 m². Uitgraven zal zelf gedaan worden, geen voorbereidende werken uitvoeren. Dit is achteraan de woning kan bereikt worden door de garage.

Aanleg van tuin met klinkers

Stuk van de tuin in klinkers leggen. Niet bereikbaar met zwaar materiaal. Klinkers ter plaatse. Oppervlakte +/- 25m²

Aanleg terras

Wij wensen een terras van ongeveer 5m op 5m aan te leggen op het 1ste verdiep. Onze voorkeur gaat naar een bakirai vloer of eventueel composiet. De afsluiting zou langs één kant een hoogte moeten hebben van 1.80m en liefst uitgevoerd worden in een matglas met aluminiumprofielen. De voorkant van het terras zou kunnen bestaan uit moderne bloembakken.