Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Oostwinkel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Oostwinkel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Oostwinkel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Oostwinkel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Oostwinkel:

Oprit heraanleggen

De oprit met dolemiet werd 13 jaar geleden aangelegd. De oprit heeft nood aan heraanleg met steentjes. De oude steentjes zijn ingevolge werken quasi niet meer zichtbaar. Ongeveer 15m².

Gepolierde beton voor tuinhuis met lounge

Gepolierde betonvloer van 6.1m x 3.5m gieten om tuinhuis met lounge erop te zetten. Er word reeds uitgegraven.

Gepolierde betonvloer leggen

Niet gladde gepolierde betonvloer plaatsen. Momenteel terras van 100-120m² van 20j oud in keramische tegels op shape. Dit moet ook uitgebroken worden. Vele tegels zijn gebroken en vele voegen weg. Graag terras vergroten naar 140m².

Aanleg oprit

Daarbovenop zouden we graag ook de oprit opnieuw laten aanleggen in beton. Nu is het 5m² maar we zouden hem graag uitbreiden zodat er nog een 2e auto opkan. Nu liggen er kleine klinkers die ook zouden uitgebroken moeten worden + ook een chappe laag die weg moet.

Gepolierde betonvloer leggen

Gepolierde betonplaat van ong. 15cm dik gieten voor tuinhuis of terras. Het betreft afmetingen van 8.5m x 5.5m

Terras vernieuwen

Thermowood of composiet of hardhout terras van 7m² heraanleggen. Momenteel composiet maar de balken beginnen te scheuren. Ook afwerken met plinten.

Oprit renoveren/heraanleggen flagstone

Oprit van ong. 60m² met flagstone aangelegd, maar zou moeten worden heraangelegd. Eventueel ook paadjes naar de achterzijde en 2 terrassen te renoveren.

Klinkers leggen

Ingesloten koertje van 3m x 5m en aansluitend gangpad van 12m x 2m beklinkeren. Op het koertje zelf zijn geen boordstenen nodig maar aan het gangpad wel, 1 zijde van ong. 10m.

Oprit + terras aanleggen in gepolierde beton

Ik zou graag een terras plaatsen in gepolierde betonvloer. 100m² dit zou zijn met oprit erbij.

Nieuwe asfaltlaag over huidige oprit leggen

Oprit momenteel asfalt verleggen of nieuwe laag 3m breed 24.5 m lang.