Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Oudenaarde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Oudenaarde.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Oudenaarde of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Oudenaarde die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Oudenaarde:

Oprit en terras in gepolierde beton leggen

1 auto tegeloprit moet 2 autos betonoprit worden ong 6x6m2, betonpaadje vooraan langs huis en terras opzij 12x5,5m en achteraan 11x2 en vloer voor nieuw tuinhuis achter in tuin 3x4m

Gepolierde betonvloer leggen

Oprit aanleggen in gepolierde beton. Op dit moment ligt er gemalen steenpuin. Het gaat om een oppervlakte van 200 m² waar ook enkele putten moeten worden opgemetseld. Aan de zijkant staat er nu een afsluiting van een 16tal meter met daar klinkers naast. Ik denk dat daar een borduur moet komen.

Gepolierde betonvloer leggen

Terras van 65 m² verdeelt in twee delen voor tuin en achtertuin

Oprit in kasseien aanleggen

Aanleg oprit +/- 30m². De ondergrond is momenteel losse aarde, door het plaatsen van een nieuwe riolering, hebben we de oude oprit moeten uitbreken.

Kasseien aanleggen

Voor aanleg van oprit en wandelpad tot aan ons terras. Momenteel liggen er kiezelstenen. Meer dan 100 m².

Oprit aanleggen met kasseien

Aanleg oprit momenteel modder ongeveer 60 m² met kasseien. Breedte 4 m en lengte ongeveer 14 m

Klinkerwerken uitvoeren

Momentaal is de oprit in rode steenslag (gravier ) al jaren, 45m² Oprit aanleggen in klinkers, asfalt of beton. Keuze te bepalen met vakman.

Oprit heraanleggen met kasseien of betontegels

Ik zou graag later mijn oprit laten heraanleggen. De huidige situatie van de oprit is dat er ongeveer 30 cm grind ligt. Ik wil de oprit graag laten aanleggen met betontegels of kasseien, het gaat om ongeveer 100 m².

Oprit in betonnen grasdallen aanleggen

200 m² licht nu gemalen steenpuin die al 5 jaar is bereden met de wagen , naar de inrit van de garage licht hij op hoogte om binnen te rijden , op de andere plaatsen moet hij verdeeld worden er is genoeg steenpuin aanwezig waarschijnlijk te veel.

Asbest weghalen van dak garage

Golfplaten asbest weghalen ongeveer 22 meter. Dak van een garage. Platen eventueel door iets anders vervangen door de dakwerker.