Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Ronse te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Ronse.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Ronse of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Ronse die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Ronse:

Terras en oprit aanleggen

Aanleg gepolierde betonvloer voor terras en oprit aan nieuwbouw. Het terras is 50m², de oprit 40m² en het gangpad dat het terras 24m².

Vloeren en terrassen aanleggen met gepolierde beton voor 250 m²

Voor een renovatieproject worden de huidige vloeren uitgebroken en vloerverwarming gelegd. Ik wil het hele gelijkvloers en de terrassen buiten laten aanleggen met gepolierde beton. In totaal gaat het om minstens 250 m².

Aanleg terras met klinkers

Wij willen graag zo snel mogelijk een groot deel van onze tuin + ons terras laten beklinkeren. De oude tegels zijn reeds verwijderd. Het gaat om zo'n 143 m².

Oprit en terras in klinkers aanleggen

Ongeveer 100 m2. Nieuwbouw. We verhuizen eind oktober en deze werken moeten daarvoor klaar zijn. Al het materiaal aan te kopen door de vakman.

Oprit heraanleggen

Er ligt sinds 30 jaar een oprit in kasseien maar deze dient volledig heraangelegd te worden alsook breder gemaakt te worden. Oppervlakte bedraagt ongeveer 120m² Recuperatie van de huidige kasseien indien mogelijk .

Aanleggen oprit en terras in steentapijt

We wensen graag onze oprit, pad rond het huis, aan inkom en terras achteraan aanleggen aan onze nieuwbouwwoning. We dachten aan steentapijt maar staan ook open voor ander materiaal. Oppervlakte is ongeveer 230 m² in totaal.

Aanleggen van oprit

Ongeveer 200m². Asfalt leggen en plaatsen goede ondergrond. Tevens wegvoeren van oude asfalt en een 50-tal meter borduren zetten

Terras

Momenteel hebben we een houten terras, Doel: terras opbreken en ander gepolierd beton leggen

tuinaanleg met omheining, grondaanvoer, ...

tuinaanleg met omheining, grondaanvoer, oprit en parking , paadjes grind, grasperk

ik heb een verzakking in mijn oprit die ...

ik heb een verzakking in mijn oprit die ik wens te herstellen en de eerste meter oprit opnieuw leggen wegens kapot gereden. De oprit is gelegd in natuursteen Ortis.