Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Ronsele te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Ronsele.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Ronsele of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Ronsele die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Ronsele:

Aanleggen klinkers

Door de plaatser voorzien: -Plaatsen van 95m2 klinkers -Plaatsen van borduren, zelf chape voorzien voor de borduren. -leveren van kraan (max. 1, 90m breed) voor uitgraven voor een stabilisé van 15cm diep. -plaatsen van 2 putdeksels + 3 palen (voor een hekje) -leveren en plaatsen van stabilise netten -uitgegraafde zand mag ter plekke blijven maar verspreiden over gazon Door de klant voorzien: -95m2 klinkers (15x15x6cm) reeds aanwezig -borduren reeds aanwezig -Stabilisé voorzien voor klant. Levering in 2 keer door Gedimat met vertrager van 4u. -2 putdeksels reeds aanwezig -3 palen en beton voor palen reeds aanwezig. 3. 000 Euro incl. BTW voor de plaatser