Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Sint Amandsberg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Sint Amandsberg.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Sint Amandsberg of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Sint Amandsberg die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Sint Amandsberg:

Terras afwerken

Terras van ong. 12m² afwerken met egale vloer. Chape reeds aanwezig. Opbouwhoogte betonvloer is slechts <10mm.

Herstellen afvoer na verzakking oprit

Na een verzakking in onze kiezeloprit is vastgesteld dat de oorzaak een breuk in de gresafvoerbuis is. Alle buizen in de oprit zijn nu uit oud steen, die moeten vervangen worden door pvc. Daarna willen we de oprit egaliseren en aanleggen in klinkers. Afmetingen zijn 10 meter op 4 meter. Kiezeloprit moet open, alle buizen volledig vervangen (vermoedelijk in pvc). Oprit egaliseren en klinkers.: 10 m lang de oprit. viertal meter.

Betonplaat gieten voor tuinhuis

We willen graag een betonplaat laten gieten voor ons tuinhuis (4x4m), met een dikte van 15cm. Het tuinhuis ligt achteraan in onze tuin, met een lengte van 35m. We hebben een gesloten bebouwing.

Grasdallen leggen als pad en oprit

Vooraan moet een oprit en pad aangelegd worden, oppervlakte van ongeveer 10 m². Beide gronden moeten opgehoogd worden. Oprit en pad aan te leggen met grasdallen.

Terras in kleiklinkers aanleggen

Terras aanleggen van 10 a 15 m². Uitgraven (doen we evt. zelf) , stabilisé en kleiklinkers en één zonder uitgraven. Rijhuis.

Klinkerwerken uitvoeren

We willen een koer (31m²) afwerken met kleiklinkers op een waterdoorlaatbare ondergrond. De koer is bereikbaar via een garage, het is dus mogelijk om een kleine machines te gebruiken zolang ze via een dubbele deur passen. De ondergrond moet eerst voorbereid worden (nivelleren). Er dient een deksel voorzien te worden voor toegang tot het mangat van een kleine regenwaterput (mangat 50 cm diameter).

Oprit en pad aanleggen

Wij hebben een stukje voortuin van +- 35 m²dat nog volledig moet aangelegd worden, we zouden graag een pad voorzien om tot aan de voordeur te geraken en een stuk oprit dat groot genoeg is voor 1 gezinswagen. Een deel van de voortuin moet beschikbaar blijven voor natuurlijke begroeiing. De grond ligt momenteel lager dan straatniveau en zou dus een 10-tal cm moeten opgehoogd worden. Het materiaal dat we wensen te gebruiken is te bespreken met de vakman.

Oprit herstellen

Heropvoegen oprit (blauwe hardsteen) daar waar nodig en vervangen van enkele gebarsten tegels!

Oprit in gepolijst beton storten

We zouden onze oprit in beton (gepolijst) willen laten gieten, ook laten impregneren en anti-slip. De oppervlakte is +-43 m². Er moeten hierin deksels voorzien worden (vierkant +-60 cm/60 cm en twee ronde deksels diameter +-30 cm). Vermoedelijk zal er ook opgehoogd moeten worden. Als we een stuk (1 à 2 m ²) in de oprit open laten voor planten, is dit dan duurder of juist goedkoper.

Oprit en terras heraanleggen

We zoeken een vakman voor het aanleggen van een oprit van 98 vierkanten meter met klinkers van 20x20x6 en een terras van 50 vierkante meters met keramische tegels van 60x60x2. Oprit ligt nu met kiezelsteentjes en het terras ligt in tegels van 30x30, moet nu worden uitgebroken. Materiaal nog aan te kopen samen met vakman.