Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Sint Martens Latem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Sint Martens Latem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Sint Martens Latem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Sint Martens Latem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Sint Martens Latem:

Oprit uitbreken en her aan te leggen

- Strook Tandur stenen (3m x1,5 m) uitbreken en vervangen door grind - Tandur stenen in andere richting opnieuw leggen (i.p.v. grind) - Het grind (op honingraten) moet dus ook van plaats wisselen. Zie tekening : - omwisseling van Tandurstrook en grind-strook. Materialen zijn ter plaatse (behalve voegmiddel).

Oprit in kasseien aanleggen

De opdracht bestaat uit het weghalen van 70m2 kinderkoppen en plaatsen van 100m2 kasseien.