Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Sint Niklaas te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Sint Niklaas.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Sint Niklaas of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Sint Niklaas die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Sint Niklaas:

Nieuwe oprit aan te leggen met siergrind

Nieuwe oprit aanleggen naast een bestaande woning (25m lang). Hoogteverschil met buren aan de zijkant wegwerken door een betonnen keerwand. Ongeveer 120m² stabiliseren (steenpuin + stabilise + grindmat + dolomiet) met 2 ingewerkte sporen klinkers als oprijlaan om het geheel wat te breken. Enkele deksels wegwerken. Een stukje (ongeveer 2m) naast de oprit afwerken met schors en worteldoek.

Asfalt oprit vernieuwen

Oprit ligt in asfalt en deze moet men verwijderen en nieuwe leggen. Ongeveer 80 m² en 25 meter boorden.

Oprit met kasseien deels opnieuw aan te leggen

Herstelling van de oprit met kasseien. Oprit is ongeveer 25 a 30 m² opnieuw aan te leggen met kasseien.

Aanleggen oprit met klinkers

Wil graag mijn oprit laten aanleggen in klinkers . Oppervlakte is alles te samen is ongeveer 50 vierkante meter . Voorlopig liggen er grijze losse steentjes.

Herasfalteren oprit

Er ligt nu los asfalt en ik wil dat het terug vast ligt. Meer dan 100 m².

Klinkers op terras aanleggen

We hebben nu een bestaand terras dat gelegd is met resten arduin. Omdat dit lang geleden niet goed is gelegd willen we het nu veranderen. Het is een vrij eenvoudige vorm van 5 op 5 meter.

Oprit aanleggen in asfalt of klinkers

Oprit aanleggen in asfalt of klinkers. Graag ter plaatse komen kijken. De oppervlakte niet echt geweten graag komen kijken door een vakman.

Oprit herstellen waaronder natuursteen vastleggen

- oprit: meeste tegels liggen los- opnieuw vast te leggen - natuurtegel van 60 x 40 x 6 cm - 2 rijen van telkens 44 tegels - tegels dienen hergebruikt te worden dus oude mortel te verwijderen - heb nog wel enkele reserve tegels om beschadigde tegels te vervangen - met slijpschijf snee te maken onderaan tegel. - en opnieuw in mortel leggen.

Grond afgraven en oprit en terras aanleggen met klinkers

Ik heb een nieuwbouw gekocht en de grond met stenen zou moeten afgegraven worden en eventueel bij opgevoerd worden indien nodig. Ik had graag een oprit en terras laten aanleggen met getrommelde klinkers voor een oppervlakte van 80 vierkante meter.

Sleuf graven

Sleuf graven van straat tot aan gevel voor aardgasaansluiting (met plaatsing wachtbuis volgens technische richtlijnen van eandis). Na de werken terug dichten en klinkers opnieuw leggen. Sleuf is 70 cm diep - 9 à 10 m lang - put van 1m x 1m x 1m bij gevelaansluiting.