Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Temse te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Temse.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Temse of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Temse die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Temse:

Oprit aanleggen

Halfopen bebouwing, bestaande klinkers uit te breken, makkelijk bereikbaar. Oprit heraanleggen van +/- 50m². Vakman mag wat materialen tonen voor de oprit.

Siergrind leggen

er moeten ongeveer 80 m bedekt worden met kiezelsteentjes van 8-11 mm kleur ZWART

Parking heraanleggen

Bestaande parking afgraven, opnieuw egaliseren en bestraten . Het gaat om meer dan 100 m².

Terras in betonklinkers leggen

Leggen van een terras in (getrommelde) betonklinkers in grijs of antracietkleur. Ook stabilisé te voorzien.

Bestrating rondom woning en tuin plaatsen

Kleiklinkers rondom de woning, carport, tuinhuis en trappen plaatsen. Tegels op het terras totaal 180 m², 100 m² klinkers en 80 m² terras. Tegels en kleiklinkers reeds aangekocht.

Aanleggen van een oprit in kasseien

Ongeveer 150 m² kasseien te leggen voor een oprit. Dit met cementvoeg dat er geen onkruid kan komen. Ligt braak, is voor een nieuwbouw.

Klinkers te leggen

Terras in klinkers leggen. Ongeveer 30m2 à 40m2.

Leggen van oprit met niveauverschil

Wij willen onze oprit laten plaatsen, 30m lang samen met een parking vooraan en een terras achteraan. We zitten wel met wat niveauverschil. Adresgegevens bij afspraak.

Oprit aanleggen in klinkers en voortuin met trappen in beton leggen

De oprit volledig in klinkers leggen. De klinkers hebben we liggen en de oprit is al uitgegraven en de de voortuin in beton leggen + de trappen naar ons voordeur aanleggen in tegels.Er moet nog een stuk afgebroken worden maar willen we eventueel zelf doen zodat jullie alleen de aanmaak moeten doen of we willen ook de prijs als jullie alles deden afbraak + opbouw.

Plaatsen van oprit in klinkers

Momenteel hebben we een oprit in klinkers met daarnaast een oprit in kiezels. De kiezels willen we vervangen door klinkers. De oppervlakte is ongeveer 15m².