Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Wetteren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Wetteren.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Wetteren of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Wetteren die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Wetteren:

Oprit uitbreiden

Concreet willen we - onze oprit uitbreiden - rond ons tuinhuis een verharding. Dit alles in de stijl zoals onze huidige oprit (kasseien/platines 14x14). Volgens mijn berekeningen zou dit een goede 28 m² zijn. Ook zou er een 8m boordsteen moeten komen. Daarnaast voorziet u de nodige stabilisé, graafwerken en de rest wat hiervoor nodig zou moeten zijn. Laat ook weten of de grond ter plekke blijft of niet. De huidige steentjes zullen wij wel verwijderen.

Oprit aanleggen met platines kandla

Oprit aanleggen met kandla. Oprit : 100 m². Vooraan de woning. Kandla en onderlaag stabilisé al aanwezig.

Plaatsen boordstenen

Ik zoek iemand voor het plaatsen van boordstenen, 20 lopende meter . Boordstenen : beton.

Oprit aanleggen met klinkers

Uitbreiden oprit met bedoeling aansluiting op straatrand. Huidige toestand steenslag. Gemakkelijk te bereiken (straatkant). Oprit met klinkers 60 m².

Oprit in siergrind leggen

Ik zou voor split willen gaan. Oprit 25 m².

Terras te betegelen

Gesloten bebouwing met achtertuin.Ingang via deur en gang. Tuin te betegelen met ongeveer 28 m² tegels en 47m² klinkers

Oprit heraanleggen en boordstenen plaatsen

Oprit waar nu kiezelsteentjes liggen aanleggen met beton grasdallen of waterdoorlatende beton klinkers. Oprit is 36 meter lang en ongeveer 4 meter breed. Ook zou ik langs beide kanten betonnen boordstenen willen die op zelfde hoogte komen te liggen als de dallen of klinkers.

Oprit openbreken en herleggen in betonklinkers

Oprit bestaande uit keramische tegels met een oppervlakte van 3 x 3,5 m uitbreken en herleggen met zwarte betonklinkers. Er zijn geen putten of riooldeksels aanwezig.

Aanleggen terras, oprit en parkeerplaatsen, egaliseren tuin en zaaien gras

3 aangesloten nieuwbouwwoningen waarvoor: - aanleggen terras aan de voorkant 3 *23 m, met hoogte van +- 10 cm - aanleggen oprit + 6 parkeerplaatsen voor de woningen met waterdoorlatende ondergrond - verlengen van deze waterdoorlatende ondergrond naast de woningen = 2 * 3 m * 9 m - aanplantingen aan straatkant en aan de randen van de bouwgrond - egaliseren van de tuin achter de woningen en zaaien van gras : oppervlakte 29 m * 55 m

Oprit in printbeton leggen

Aanleggen van de oprit in printbeton. Dit is ongeveer 100m² en de ondergrond is steengruis.