Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor oprit uitbreiden:

Oprit uitbreiden

Concreet willen we - onze oprit uitbreiden - rond ons tuinhuis een verharding. Dit alles in de stijl zoals onze huidige oprit (kasseien/platines 14x14). Volgens mijn berekeningen zou dit een goede 28 m² zijn. Ook zou er een 8m boordsteen moeten komen. Daarnaast voorziet u de nodige stabilisé, graafwerken en de rest wat hiervoor nodig zou moeten zijn. Laat ook weten of de grond ter plekke blijft of niet. De huidige steentjes zullen wij wel verwijderen.
Offertes van bestratingswerkers voor terras- en bestratingswerken uit Wetteren (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor oprit uitbreiden uit heel België:

Uitbreiden van bestaande oprit met klinkers

Wij hadden graag de bestaande oprit laten uitbreiden met klinkers van 10x10x5.5cm. Het gaat over een totale oppervlakte van ongeveer 42 m².

Oprit aanleggen met klinkers

Uitbreiden oprit met bedoeling aansluiting op straatrand. Huidige toestand steenslag. Gemakkelijk te bereiken (straatkant). Oprit met klinkers 60 m².

Heraanleggen en uitbreiden oprit

Ik wens mijn oprit, bestaande uit klinkers, te laten heraanleggen en uit te breiden. Op enkele plaatsen is deze oprit aan het verzakken en zijn de klinkers verschoven. De oprit dient tevens uitgebreid te worden met nieuw, doch dezelfde klinkers ( 10 cm x 10 cm ) Tevens dient in diezelfde klinkers een pad te worden aangelegd van de straat naar de voordeur alsook een verbinding van de oprit naar de voordeur. Vanuit de carport dient de oprit naar de straat toe recht getrokken te worden zodat deze verbreedt.

Beton storten voor tuinhuis

Ik wil mijn tuinhuis uitbreiden en daarom heb ik hem afgebroken. De huidige fundering bestaat uit de oppervlakte van +/- 25,5 m². De totale gewenste nieuwe fundering zou bestaan uit 51m². Aan de huidige fundering komt er ongeveer 25,5 m² bij. De totale oppervlakte van het tuinhuis 40m² Waar de nieuwe fundering komt heb ik zelf uitgegraven. Bereikbaar via de oprit.

Uitbreiden bestaande oprit

Ik zou mijn bestaande oprit willen uitbreiden met zo'n 33 m². De klinkers voorzie ik zelf tegen dat de werken zouden starten, en uitgraven doe ik ook zelf. Boordstenen voor de kantopsluiting voorzie ik ook zelf. Er zou stabilise gegoten en afgetrokken moeten worden, en de klinkers moeten gelegd en afgetrild worden. Ook van de bestaande oprit zou er een verzakt stukje terug opgehoogd moeten worden.

Bestaande oprit heraanleggen en uitbreiden

Vervangen van een bestaande oprit van betonklinkers met lichte uitbreiding van een 10 tal m², er hoort een regenwaterpijp ingewerkt te worden naar een bestaande regenput van een 8 tal meter, een afvoerput met rooster aan te sluiten op de bestaande riolering. Moet een voertuig van max 3500 ton moet kunnen gedragen worden.

Extra parking in zweedse kasseien

Ik zou mijn oprit willen uitbreiden met een parking van ongeveer 25m² met zweedse kasseien. Ik heb deze kasseien nog liggen op een hoop. Zouden jullie een offerte kunnen maken voor het leggen van mijn oprit?

Uitbreiden garage + Gevelrenovatie + aanleg oprit

Beschrijving huis: Het huis bestaat uit 2 delen, het oude voorste deel met voorgevel. En een nieuwbouw achterbouw. Aan het huis is ook een garage die te smal is om een normale sedan wagen in te plaatsen. Wij hebben reeds de bouwplannen van de architect gekregen en de bouwaanvraag is lopend. Garage: De garage is dus te smal, deze moet in het huis uitgebreid worden en evenals een stuk naar voor. Hiervoor moet de steunmuur tussen de garage en het huis verplaatst worden in het huis. Tevens moeten hier volgens onze architect een 4 tal steunbalken voor geplaatst worden. Voorgevel: De uitgebreide garage moet langs de buitenkant bekleed worden in houten regelwerk + isolatie. De rest van de voorgevel en zijgevel moet bekleed worden in crepie + isolatie. Plannen beschikbaar.