Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Zelzate te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Zelzate.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Zelzate of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Zelzate die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Zelzate:

Kasseien leggen

Er ligt asfalt van 45 jaar oud - Tussen 50 en 100 m².

Klinkerwerken uitvoeren

oprit leggen met klinkers van 22*11*5

Herstellen /plaatsen van klinkers op de oprit en rondom huis

Herstellen /plaatsen van klinkers op de oprit en rondom huis.

Herstellingen oprit rij klinkers + terras klinkers herstellen

Twee werkzaamheden : partij klinkers van 1 meter breed en 6-7 m lang opnieuw leggen. Terras met trappen. Dit is een herstelling. Deze afbreken en vlakke trap maken. Klinkers zijn reeds aanwezig. Graag zo spoedig mogelijk aan de werken kunnen starten.

Verhardingswerken met klinkers en beton in kennel

Wij hebben een nieuwe omheining gezet en zoeken iemand die langs de omheining terug stabilisee kan aanbrengen en het terras opnieuw kan aanleggen aan de rand ( stenen zijn voorzien) +- 10m. Ook willen we onze hondenkennel betonneren/ stabiliseren met tegels zodat de hondenkennel een vaste harde ondergrond heeft. Deze kennel is 3*4m. Dit mag met tegels gebeuren, betonplaten of gegoten beton, maakt ons niet uit zolang we het maar kunnen uitspuiten met water.

Aanleg van oprit

Aanleg oprit in langwerpige (21x10) antraciet betonklinkers. Afmetingen terrein 8m x 6m. Terrein moet nog deels afgegraven worden en voorzien worden van stabilisébedding. Plaatsen betonnen boordstenen voor een lengte van 20m. Op het terrein liggen 2 putdeksels (van regenput en filter)en 3 kleine toezichtputjes.

Oprit + terras leggen 250 m2 op stabilise

Wij zijn aan het bouwen in Terneuzen, en willen graag een offerte voor het buiten-tegelwerk (terras en oprit). De bouw zal begin volgend jaar klaar zijn maar wij willen toch graag een offerte, opdat wij alles kunnen plannen, als dat mogelijk is. - Het terras is +/- 72m² - De serre is +-/ 36m² (dat is beton vloer) - De oprit +/- 150m2. Wij willen graag natuursteen 60*60 op het terras en serre en graniet op de oprit. Alles met stabilise !

Terras aanleggen

een terras verbreden . 1 meter op 8 meter ongeveer . wij hebben de tegels reeds in huis