Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Zottegem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Zottegem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Zottegem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Zottegem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Zottegem:

Aanleggen terras en oprit

Aanleg van oprit/terras, ongeveer 200 m² eventueel inclusief plaatsing van een carport . Terras en oprit in klinkers. Nu ligt er steenpuin.

Sleuf en put graven voor aardgasaansluiting + plaatsen wachtbuis

Ik wil een sleuf voorzien van een wachtbuis en een put te laten graven voor aardgasaansluiting. Dit alles volgens de voorschriften van Fluvius. Nadien alles herstellen in oorspronkelijke staat. Afstand is +- 16 meter vanaf rooilijn tot de plaats waar de put moet komen door voor- en zijtuin.

Herleggen van terras

Zowel het terras als onze binnenkoer zijn gelegd in kleine kasseien. Ondertussen zijn er heel wat verzakkingen enz. en doordat ze niet gevoegd zijn vergt het ook veel onderhoud. We zouden dit graag laten herdoen. Terras : 5 m bij 16 m. Binnenkoer : 60 m².

Aanleggen oprit met klinkers of kiezelsteen

Aanleg oprit rechts voor het huis . Oppervlakte oprit : 3 m Br en 5 m Lang. Oprit : aanleg met klinkers of soort kiezelsteen.

Bestaande kasseien oprit hervoegen

Ik wil mijn oprit gelegd met oude kasseistenen 15/15 en onregelmatig van vorm hervoegen. Wij hebben een oppervlakte van ongeveer 200 m² .

Sleuf graven en terug dichten voor aardgasaansluiting in klinkers

Wij moeten een sleuf graven en een wachtput in onze oprit voor het aansluiten van aardgas. Onze oprit ligt in kasseien. De aansluiting van aardgas moet beneden in de kelder komen. De aansluiting zelf wordt gedaan door Eandis , het gaat enkel over het graven en daarna dichten van de sleuf.

Klinkers aanleggen voor oprit en parking

Klinkers oprit / parking. Doorgang 2,5 m breed op 2,5 m hoog en 60 m van het straat, oprit van 130 m² waar nu Brikkaljong op ligt.

Nieuwe oprit asfalteren

Nieuwe asfalt leggen. Dit is voor een oprit kantoor 576 m².

Vervangen deurdorpel

Deurdorpel in blauwe steen beschadigd door auto. Dient vervangen te worden: - Uitbreken oude dorpel. - Leveren nieuwe dorpel. - Plaatsen van nieuwe dorpel.

Oprit in klinkers

Ik zoek de beste prijs voor het leggen van mijn oprit in klinkers. Afmetingen zijn ongeveer 2 meter breedte en lengte 8 meter .