Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Zwijnaarde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Zwijnaarde.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Zwijnaarde of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Zwijnaarde die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Zwijnaarde:

Vernieuwen van parking in dolomiet

Graag hadden we de parking aan het bedrijf laten "renoveren". Dit omvat nivelleren, goten reinigen,... Parking in dolomiet. Oppervlakte : bestemd voor 244 parkeerplaatsen , elke 2,5 Br.

Septische put afdekken

In de voortuin ligt een betonnen septische put van 2000 L met een nuttige inhoud van 1500 L. De opening van 60 x 60 cm ligt ± 15 cm onder het maaiveld. Wij wensen een nieuw aluminium dubbel deksel hierop te plaatsen, +/- 10 à 12 cm hoger dan het huidige deksel.

Renovatie terras

Ik wil ook een nieuw terras laten leggen. Ik wil een vrijblijvende offerte, niet per uur, maar een vaste prijs.

Aanleg oprit

Aanleggen van 2 stroken kasseien voor oprit (2x4 stuks) over een lengte van 40M, de kasseien heb ik liggen .