Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een bestratingswerker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende bestratingswerkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Overijse, Rotselaar, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Vlaams-Brabant:

dinsdag 7 juli 2020

Graafwerken uitvoeren voor gasaansluiting

Graafwerken uitvoeren voor gasaansluiting. Sleuf graven van ong. 8m lang en 0.7m diep. Voor het huis een put van 1m x 1m x 1m graven. Gat van 12cm naar binnen maken door fundering van het huis. Binnen in huis nog een sleuf graven van 1.5m tot waar de gasmeter word geplaatst. Opgebroken asfalt en grond afvoeren. Na de werken door Fluvius moet de sleuf ook weer dicht gemaakt worden met stabilisé en koude asfalt.
dinsdag 7 juli 2020

Gepolierde betonvloer gieten

Gepolierde betonvloer van ong. 175 m² gieten op verschillende oppervlaktes. Het betreft de oprit van ong. 70m² voor het huis, terras van ong. 52m² naast het huis, verbinding met terras van ong. 50m². Het terras is er nu eentje uit hout. Dat moet nog worden uitgebroken.
maandag 29 juni 2020

Tegelwerken uitvoeren

Oprit van ong. 6-7m x 1-3m vernieuwen. Momenteel deels stenen en grind. Stenen uitbreken.
woensdag 24 juni 2020

Beton gieten voor dubbele garagebouw

Betonplaat glas van 8m x 6.5m gieten voor garage in houtskelet. Bekistingsbak is reeds gemaakt. Zou 40m van straat moeten gegoten worden. Momenteel staat er nog een oude garage voor die later afgebroken word. Oprit van 120m² in beton aanleggen. Beton moet dus in 1ste fase met citypomp over de vloer.
woensdag 24 juni 2020

Grasdallen plaatsen

Grasdallen plaatsen over een opp. van 120m². Momenteel liggen er klinkers die uitgebroken moeten worden.
dinsdag 23 juni 2020

Herstellen klinkers van bestaande oprit

Oprit van ong. 250m² uit kleiklinkers herstellen. Door de jaren heen op sommige plaatsen wat verzakt. Sommige delen hebben ook nieuwe boordsteen nodig.
dinsdag 23 juni 2020

Parking aanleggen en extra waterput steken

Parking van 5m x 5m aanleggen in grasdallen. Extra waterput steken en verbinden met bestaande waterput. Buis naar riolering vervangen.
maandag 22 juni 2020

Oprit in klinkers aanleggen

Aanleggen van een nieuwe oprit in klinkers/ kasseien. Ofwel een klein stuk aan de straatkant van de oprit van 1m50 op 7 meter, ofwel de volledige oprit van 6m30 op 7 meter. Oude oprit moet nog worden uitgebroken.
vrijdag 19 juni 2020

Sleuf graven elektriciteit

In de tuin een sleuf maken voor elektriciteit.
dinsdag 16 juni 2020

Aanleggen van een terras en oprit

Het aanleggen van een terras van 30m² alsook het aansluitend pad van 20m en het aanleggen van een oprit van 60m. Het materiaal voor de oprit en het pad zou met klinkers gelegd moeten worden. Het materiaal van de terras zou met tegels gelegd moeten worden.