Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende bestratingswerkers. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een bestratingswerker of meerdere bestratingswerkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze bestratingswerkers uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw bestratingswerker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Vlaams-Brabant.


Voor een bestratingswerker, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een bestratingswerker in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij bestratingswerkers voor: renovatie van terrassen appartementsgebouw, aanleggen oprit, pad en terras, oprit met klinkers aanleggen, aanleg terras en oprit en pad rondom huis, terras en oprit in beton aanleggen, aanleggen van terras, terras en bestratingswerken tuinpad klinkers achteraan aan leggen, nivellering speelplaats, oprit heraanleggen, terras aanleggen, oprit kasseien verbeteren, terras in printbeton plaatsen, oprit in betonklinkers aanleggen, pad en betonplaat voor carport, heraanleggen buitentrap naar kelder in klinkers en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke bestratingswerker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Vlaams-Brabant:

vrijdag 24 februari 2017

Aanleggen oprit, pad en terras

Het aanleggen van oprit en pad naast het huis.
woensdag 22 februari 2017

Terras in printbeton plaatsen

Ik wil graag mijn tuinpaden en terras laten aanleggen in print. Graag een offerte voor enkel het aanbrengen van de print beton. Het uitgraven en plaatsen van de bekisting en de wapening doe ik zelf. Het zou gaan om 64. 57 m² waarvan 48 l/m voetpad 1m breed en 2 oppervlakken van 1. 50m op 1. 50m en 5. 40m op 2.80.
vrijdag 17 februari 2017

Oprit met klinkers aanleggen

Oprit met klinkers ( oppervlakte ongeveer 250 vierkante meter ) aan te leggen.
woensdag 15 februari 2017

Heraanleggen buitentrap naar kelder in klinkers

Heraanleg buitentrap naar kelder in klinkers is nu in beton. Zeer glad bij regen en ijzel. Treden zijn 24 cm Hadden graag 1 trede minder maar trappen breder dan 24 cm Breedte trap 97 totale hoogte 1. 30
maandag 6 februari 2017

Terras en oprit in beton aanleggen

Wij bezochten uw website en vroegen ons af of we informatie kunnen krijgen i.v. m de aanleg van onze oprit en ons terras. Circa 100mé. Bleke beton ,en een wand in beton langs onze buur. Eventueel ook nog langs de weg langs ons huis. (Laag) Terras achter huis en oprit circa 1,7 m verschil op 20 m. Loopt bergaf.
zondag 5 februari 2017

Renoveren van oud terras

Renovatie van een 23 jaar oud terras (63.4 m²) tussen onze woning en de tuin, bestaande uit keramische tegels op gewapend beton, omboord met blauwe borduursteen. Graag zouden we de borduursteen behouden (sommige stenen zijn verzakt). Voor de tegels hadden we graag een materiaal gehad dat niet glad wordt bij regen en dat gemakkelijk in onderhoud is. De nieuwe tegels mogen van groot formaat zijn. De steen te bespreken met de vakman ter plaatsen.
zaterdag 4 februari 2017

Aanleggen van terras

Aanleggen van een terras aan de veranda. Terras met houtwerk en of tegels aanmaken. De materiaal keuze ligt nog niet vast.
donderdag 2 februari 2017

Garage oprit vervangen

Nieuwe oprit maken: Verwijderen van oude tegels. Beton of andere isolatie aanbrengen. Nieuwe tegels (klinkers) plaatsen. Graag ter plaatse komen kijken door een vakman.
zondag 29 januari 2017

Sleuf graven

Ik wil een sleuf van ongeveer 15m laten graven voor de aanleg van watervoorziening . Diepte 60 cm.
maandag 9 januari 2017

Vernieuwing buitentrap naar voordeur + aansluitend padje rond het huis

Ik ben op zoek naar iemand voor de vernieuwing van onze trap (ong. 13 treden en 2m breed) naar de voordeur en aansluitend het padje rondom het huis.
vrijdag 6 januari 2017

Heraanleg van verzakte klinkers

Herstellen van verzakte klinkers: Mijn oprit in betonnen klinkers (circa 150 m ², gelegd op zand) is op meerdere plaatsen flink verzakt. Ik wil de bestaande klinkers laten heraanleggen. Graag ter plaatse komen kijken om te zien of het de ganse oprit die moet her aangelegd worden of juist de verzakte klinkers. Graag in de maand maart of april de werken uitvoeren.
dinsdag 20 december 2016

Terras en oprit in beton aanleggen

Voor onze pas gerenoveerde woning: het aanleggen van ons terras en oprit in beton. Oprit 35 à 40m² - terras 250 à 25 m².
maandag 28 november 2016

Aanleg oprit in klinkers

Graag wens ik een aanleg van een oprit in klinkers onder onze carport. De huidige laag dolomiet zou ook verwijderd moeten worden. Afmetingen 50 m2. Klinkers klein formaat, antraciet kleur. Al een offerte ontvangen van de firma de cubber.
dinsdag 22 november 2016

Ontwerp en aanleg oprit

Wij willen nieuwe oprit ter vervanging van de huidige kiezel. De bouwvergunning voorziet dat slechts een deel verhard mag zijn omwille van het afvoeren van hemelwater. Wij willen eerst een voorstel voor de uitvoering dat hiermee rekening houdt. Vervolgens wordt een deel van het ontwerp gerealiseerd. Op dit deel van oprit wordt een (op maat gemaakte) carport en tuinhuis geplaatst. Er is nog geen verbinding met het rioolnetwerk, deze volgt binnen een aantal jaren. Pas dan wordt het tweede deel van de werken uitgevoerd. In het eerst aan te leggen stuk bevinden zich twee putten waarin momenteel een dompelpomp zit. Wij willen deze vervangen door een droge pomp. Hiervoor moet naast elke bestaande put een pompput voorzien worden (1 m3) die geopend kan worden om de pomp te onderhouden.
woensdag 16 november 2016

Aanleg gepolierd beton

Ik wil graag mijn oprit en terras laten aanleggen in gepolierd beton. Het betreft +/- 50m² samen. Eenvoudige afwerking.
woensdag 19 oktober 2016

Aanleg parkeerplaatsen 3 wagens

Op zoek naar iemand die parking plaatsen kan aanleggen. Stabilisé, honinggraad, steentjes (waterdoorlatend met kleine helleing 1%). Boordjes en afwerking met houtschors/siergras. Oppervlakte aan te leggen ongeveer 30 m².
zaterdag 8 oktober 2016

Verhoogd terras in steen met gepolierde beton

Wij willen graag het terras van onze tennisclub uitbreiden en volledig vernieuwen. Het is voor intensief gebruik. Het is een verhoogd terras +/- 1 a 1. 2 meter hoog. We willen geen hout meer.
maandag 3 oktober 2016

Aanleg oprit

Uitgraven en aanleg van halve cirkel van +/- 20 m² kasseien (afkomstig van oude oprit), tevens voorbereiden/afgraven +/- 20 m² rond de halve cirkel voor opvulling met grijze kiezel. Tevens vervangen van een buitentrap van 2 treden (+/- 2m70 breed).
zaterdag 1 oktober 2016

Leggen klinkers + leggen graniet op terras

25m² klinkers leggen - klinkers reeds aanwezig en grondstuk is uitgegraven. +/- 5m³ stabilisé te voorzien en 25m² granieten tegels te leggen voor terras. Graniet is 2 cm dik 40x40. De tegels zijn terplaatse op 2 meter waar ze moeten gelegd worden. De oppervlakte is reeds uitgegraven en voorzien van (onvoldoende) stabilisé
zaterdag 10 september 2016

Kasseilegger voor aanleg oprit

Uitgraven + aanleg 115m² kasseien op oprit. Kasseien ter plaatse.
zondag 4 september 2016

Herstel bestaande opritten omwille van verzakkingen

Ik wens mijn bestaande oprit aan straatzijde, deksel van toezichtputten en aan de toegang van de garage te herstellen, dit omwille van de verschillende verzakkingen overal.
woensdag 24 augustus 2016

Oprit en terras in klinkers

Oprit + terras in klinkers leggen - 150m²
vrijdag 12 augustus 2016

Oprit verlagen aan straatkant

Momenteel is er een hoge borduur op onze oprit. We hebben goedkeuring van de stad Leuven om de stoeprand over een lengte van 4 m volgens de regels te verlagen alsook voor het heraanleggen van de stoeptegels.
dinsdag 9 augustus 2016

Terras in printbeton

We zouden graag zo snel mogelijk een terras in printbeton willen aanleggen. Het gaat over ongeveer 45m². Kan u ons daarvoor een offerte of afspraak maken?
dinsdag 2 augustus 2016

Klinkeraanleg rondom huis

Wij willen ons terras uitbreiden en klinkers (of soortgelijke) rondom het huis aanleggen. Alsook het plaatsen van een carport. Graag contact opnemen voor het aanmaken van offerte. Ter plaatse komen kijken voor advies, idee, prijsofferte maken.

Partners

Partners van Casius