Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een bestratingswerker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende bestratingswerkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Vlaams-Brabant:

dinsdag 31 maart 2020

Bestrating rondom huis vernieuwen en terras aanleggen

De oprit moet men verbreden en ook de bestrating rondom het huis vernieuwen. Er moet ook een terras achteraan het huis worden aangelegd. Alles in klinkers. Oppervlakte zal snel meer dan 100 m² zijn.
vrijdag 27 maart 2020

Klinkers vervangen

Vervangen van oude klinkers (33,5 m²) en bij aanleggen van klinkers moet waar nu een bloemenperk staat ook klinkers komen (11,6 m²).
vrijdag 27 maart 2020

Siergrind leggen

Vakman voor het leveren van grove dolomiet tot +- 2cm. Graag prijs voor 10 Ton.Vrijstaande woning aanleg oprit - rond woning kleur - geel beige.
woensdag 25 maart 2020

Terras in betonsteen verder aanleggen

Bestaande buitenvloer met betonsteen moet verder aangelegd worden. Het gaat om verschillende stukken. Een stuk in het terras, een deel rondom het huis. In totaal maximum 50 m².
zondag 22 maart 2020

Uitslijpen en heropvoegen terras

Ongeveer 40 m2 uitslijpen en heropvoegen van 80 m2 terras
maandag 16 maart 2020

Oprit heraanleggen

Oprit aanleggen voor deur - oppervlakte ken ik niet. Er liggen nu tegels die glad zijn als het regent. Bij voorkeur kasseien of dergelijke. Iets dat niet glijdt.
zondag 15 maart 2020

Oprit heraanleggen

Het betreft een nieuwe aanleg voor de oprit. De oprit is langer dan 10m. De exacte oppervlakte weet ik niet.
woensdag 11 maart 2020

Grasdallen leggen

ik wens een oprit aan te leggen van 36m2 in mijn voortuin. Ik overweeg momenteel ofwel grind ofwel grasdallen, maar sta ook open voor tegels of klinkers.
dinsdag 10 maart 2020

Aanleggen oprit

We willen graag onze oprit van 77m² laten uitgraven en volledig heraanleggen met blauwe kiezelsteentjes.
dinsdag 10 maart 2020

Oprit in dolomiet aanleggen

Bestaande dolomiet oprit moet vernieuwd worden. Het gaat om een oppervlakte 110 m². Het type dolomiet weet ik nog niet exact.