Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende bestratingswerkers. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een bestratingswerker of meerdere bestratingswerkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze bestratingswerkers uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw bestratingswerker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Vlaams-Brabant.


Voor een bestratingswerker, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een bestratingswerker in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij bestratingswerkers voor: oprit en terras in klinkers aanleggen, verhoging van zijterras naar niveau hoofdterras, terras in printbeton leggen, betonnen grasdallen plaatsen, oprit en terras in printbeton aanleggen, oprit en carport aanleggen, heraanleggen van oprit, aanleggen van houten terras, oprit aanleggen met betonklinkers, oprit aan te leggen en betegelen, oprit in klinkers aanleggen, oprit van garage aanleggen, bestaande oprit heraanleggen in klinkers, aanleg van terras en paden, terras in klinkers aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke bestratingswerker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Vlaams-Brabant:

zondag 20 augustus 2017

Sleuf graven en terug dichten voor aardgasaansluiting

Grondwerken voor gasaansluiting Eandis. Opbreken van oprit (stenen) en sleuf graven van 70 cm diep en 5,5 m lang. Ook graven van een buitenput van 1m x 1m x 1m. Plaatsen van pvc wachtbuis met diameter 110 mm. Vervolgens terug opvullen van sleuf en put en terugplaatsen van stenen.
woensdag 9 augustus 2017

Oprit van garage aanleggen

Een oprit voor een garage - 30 vierkante meter met klinkers. Grijs voor de kleur van de klinkers. Aankoop klinkers + plaatsen.
woensdag 9 augustus 2017

Verhoging van zijterras naar niveau hoofdterras

We hebben 2 terrassen aan de achterzijde van onze woning. Het 1e terras ligt in het verlengde van de woning en vormt tegelijk een afdak naar de inrit van de garages die op het niveau van de tuin liggen (soort omgekeerde bel-etage woning waarbij de weg hoger ligt dan de tuin). Het 2e terras (3*6) ligt aan de zijkant, zuidwest kant van de woning, ongeveer 30 cm lager dan het 1e terras. Dit 2e terras moet dus verhoogd worden zodat een aangesloten terras ontstaat dat van de achterkant doorloopt naar de zijkant.
dinsdag 8 augustus 2017

Oprit opnieuw heraanleggen met bestaande klinkers

Ik heb een gasaansluiting laten leggen , nu zou de werkput terug moeten toegelegd worden evenals boordstenen steken en de aangrenzende klinkers terug goed leggen.
zaterdag 8 juli 2017

Oprit en terras heraanleggen

Wij zijn op zoek naar iemand die volgende werken voor ons kan uitvoeren: - uitbreken oprit + leggen eenvoudige klinkers (ca 35 vierkante meter) - uitbreken terras + leggen grote zwarte tegels (we hebben nog niet gekozen maar denken aan Marlux tegels) (ca 22 vierkante meter) + padje in tuin met zelfde tegels (ca 4 meter).
zaterdag 1 juli 2017

Klinkers aanleggen

De aan te leggen oppervlakte is nu bedekt met porfiersteenslag dikte +/-15 cm. Ongeveer 60 m². Klinkers aan te kopen met vakman. In klei of een Oosterse blauwe steen. Geen donkere kleuren.
dinsdag 20 juni 2017

Oprijlaan met koud asfalt herstellen

Voor het herstellen van een oprijlaan in asvalt ben ik op zoek naar een persoon die door middel van koud asfalt een aantal reparaties kan verrichten op één van onze site's.
zondag 11 juni 2017

Stoeprand verlagen en heraanleggen

Momenteel is er een hoge borduur op onze oprit. We hebben goedkeuring van de stad Leuven om de stoeprand over een lengte van 3 m volgens de regels te verlagen alsook voor het heraanleggen van de stoeptegels. Woning is gelegen in rustige doodlopende straat met geen doorgaand verkeer.
donderdag 8 juni 2017

Bouwen van ondergrond in klinkers

Bouw van ondergrond in klinkers voor tuinhuis op te plaatsen
vrijdag 2 juni 2017

Graafwerken nodig voor aansluiting van gas

Grondwerken voor gasaansluiting Eandis. Sleuf graven van 70 cm diep en 18 meter lang waarin 9 m klinkers overige is volle grond alsook een buitenput van 1. 75 m x 1 m x 1 m. Plaatsen van pvc buis 110 mm . Vullen en terugplaatsen van de klinkers
dinsdag 30 mei 2017

Oprit in printbeton aanleggen

Graag oprit in printbeton aan te leggen Oppervlakte 210 vierkante meter.
maandag 29 mei 2017

Klinkers leggen voor aanleg oprit

Graag een offerte voor onze oprit. - 100 m² groot in een L-vorm - momenteel grof steenpuin als ondergrond (het verder afgraven kan ik eventueel zelf doen) - liefst grote betonklinkers (min 20 x 20) - ongeveer 10 lopende meter boordsteen
woensdag 24 mei 2017

Oprit naar kelder vernieuwen

Oprit van 8 meter op 3. 10 meter te voorzien van nieuwe klinkers. Verwijderen van de huidige tegels en behouden van hellingshoek maar meer geleidelijke aansluiting met stoep.
maandag 22 mei 2017

Zonneterras aanmaken

Zonneterras aanmaken achteraan in de tuin van 8,75 m²: (2. 5 m²x 3. 5 m²) in composiethout: Terrafine , massive glad, kleur kiezel, op vlonder: dus met houten piketpaaltjes, onder balken en hierop de vlonder planken.
maandag 22 mei 2017

Beton gieten in tuin

Beton storten ongeveer 4 op 4 meter en 15 cm dikte voor terras. Het terras is al uitgegraven.
vrijdag 19 mei 2017

Oprit in gepolierde beton maken

Een bestaande oprit in kasseien ofwel heraanleggen ofwel vervangen door gepolierd beton. Het gaat om een wegje van +/- 60m lang en 4m breed + 3 parkeerplaatsen met grint vervangen door gepolierd beton. Andere suggesties zoals klinkers, asfalt,.... zijn ook welkom. Moet berijdbaar zijn met een rolstoel.
vrijdag 19 mei 2017

Herstellen voetpad

Het gaat om een herstelling van het voetpad, na de verkaveling van achterliggende grond, om de waarborg van de gemeente terug te krijgen (na 7 jaar!)
vrijdag 19 mei 2017

Asfalteren van oprit

Heraanleg van 140m² asfalt waarvan 40m² nieuw bij te leggen
vrijdag 12 mei 2017

Heraanleggen oprit

Heraanleg van oprit in kasseien - 60 m2 - uitbreken , stabilise leggen , boordstenen plaatsen, herleggen van de kasseien.
woensdag 10 mei 2017

Dakterras in composiet plaatsen

Dakterras van bijna 9 m² (3,72 m x 2,38 m). Bij voorkeur composietmateriaal of hardhout dat niet te erg opwarmt, gezien het terras pal op het zouden gericht is). Ondergrond is roofing op hout. Dakterras aan slaapkamer 1ste verdieping, achterzijde woning open bebouwing.
woensdag 10 mei 2017

Oprit in printbeton aanleggen

Aanleg van een oprit en terras van 370 vierkante meter. Moet zeer stevig zijn aangezien er dagelijks camionettes overrijden.
donderdag 4 mei 2017

Grind aanleggen op oprit

We zouden graag ongeveer 40 vierkante meter oprit laten gelijk maken en grind plaatsen
woensdag 3 mei 2017

Terras in printbeton aanleggen

We willen graag een terras naast het zwembad aanleggen in printbeton, ongeveer 47 m². Graag een prijs voor bekisting en plaatsen printbeton.
dinsdag 2 mei 2017

Oprit aanleggen voor 3 parkeerplaatsen

Oprit verder aanleggen met 3 parkeerplaatsen, nivelleren grond en omranding fixeren. Parkeerplaatsen : in stabilisé en steentjes.
dinsdag 2 mei 2017

Afwerken terrassen

Het tuinpad aanleggen in blauwe steen 60/60 en afwerken met siergrind. (17m x 2) 2 betonnen trappen voorzien van gegalvaniseerd oprij plaat, en de trap afwerken met blauwe steen. Afwerken van nog 2 kleine terrasjes.

Partners

Partners van Casius