Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een bestratingswerker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende bestratingswerkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Overijse, Rotselaar, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Vlaams-Brabant:

woensdag 15 januari 2020

Grasdallen leggen

Wij zouden een parking wensen aan te leggen met 9 parkeerplaatsen, aangelegd volgens volgende voorschriften (opgelegd door de gemeente): - GRONDVERZET: Grond uitgraven tot circa 50 centimeter uitgraven onder het maaiveld. - FUNDERING EN AANLEG Waterdoorlatende drukverdelende doek (geotextiel) Borduren en/of L-elementen (beton) voor de verhoogde omranding van de parking en de parkeerplaatsen Afwatering van de eindafwerking richting de groenzone 20 à 30 centimeter onderfundering (5/20) (Afhankelijk van de dikte van de waterdoorlatende klinkers/grasdallen breekzand aanbrengen). - AANLEG – AFWERKING Parkeerplaatsen zelf aan te leggen in grasdallen en de aanrijstroken aan te leggen in waterdoorlatende klinkers. Parkeerplaatsen duidelijk af te bakenen (zie fundering en aanleg) Maximalisatie van het aantal parkeerplaatsen door schuin parkeren.
zondag 12 januari 2020

Hervoegen van oprit en terras

Een oppervlakte van 300 tot 400m² aan klinkers zou opnieuw moet ingevoegd worden (liefst door middel dat onkruid bestendig is) ook terras ( dient opnieuw met mortel ingevoegd te worden). Ik zou graag voor een duurzame oplossing gaan.
zondag 12 januari 2020

Heraanleggen binnenkoer

We zouden onze volledige binnenkoer opnieuw willen aanleggen in kasseien, zou gaan om ongeveer 120m².
dinsdag 7 januari 2020

Oprit in klinkers aanleggen

Vernieuwen bestaande betonnen oprit l+-40m lopende meter gedeelte voorzien in grasdallen voor parkeerplaats
vrijdag 3 januari 2020

Oprit aanleggen in klinkers

Oprit en oppervlakte achter het huis aanleggen. In totaal ongeveer 230 m². Er ligt geen oude oprit, enkel aarde en wat steentjes die moeten uitgegraven worden. Nieuwe oprit in klinkers of asfalt.
maandag 30 december 2019

Oprit aanleggen met grasdallen

Oplopende oprit van straat naar achterliggend huis: 25 meter lang en 3.75 meter breed. Rond de 100m². Er is reeds verharde ondergrond aanwezig van de bouwwerken.
zondag 22 december 2019

Grasdallen plaatsen

Bestaande parking vernieuwen, kiezels die er lagen zijn al weg. Het gaat om een parking van 42 m² met ook een wegje van 7 m². Dit te bezetten met grasdallen.
woensdag 18 december 2019

Sleuf graven en dichten voor aardgasaansluiting in de tuin

Op zoek naar een vakman om een sleuf te graven voor de aansluiting van aardgas. Dit voor 30 lopende meter. Diepte van 70 cm. Totale langte ongeveer 30 meter
vrijdag 13 december 2019

Bestrating aanleggen in beton

Bestrating aanleggen in gepolijst, uitgewassen of granito beton. Het gaat om een totaal van 110m². drie stroken van elk ongeveer 30m aangevuld met randafwerking rond gebouw. Eén strook van 30m² moet overrijdbaar zijn voor personenauto. Alle delen dienen nog te worden uitgegraven.
zondag 1 december 2019

Enkele bestratingswerken uitvoeren en grond afvoeren

Graag wil ik 20 lopende meter betonnen elementen van 100 cm hoog laten plaatsen. Hiernaast moet men ook bestratingswerken voor 100 m² voorzien. Er is ook meer dan 100 m³ grond af te voeren.