Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende bestratingswerkers. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een bestratingswerker of meerdere bestratingswerkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze bestratingswerkers uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw bestratingswerker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Vlaams-Brabant.


Voor een bestratingswerker, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een bestratingswerker in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij bestratingswerkers voor: oprit in printbeton aanleggen, terras met wandelpad aanleggen, oprit en terras in polybeton plaatsen, terras in printbeton aanleggen, oprit naar kelder vernieuwen, herleggen van tegels op speelplaats, zonneterras aanmaken, beton gieten, beton gieten in tuin, asfalteren van oprit, klinkers leggen, oprit en terras aanleggen in gepolierd beton, oprit in printbeton aanleggen, heraanleggen oprit, oprit en terras aanleggen in gepolierd beton en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke bestratingswerker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Vlaams-Brabant:

maandag 29 mei 2017

Klinkers leggen voor aanleg oprit

Graag een offerte voor onze oprit. - 100 m² groot in een L-vorm - momenteel grof steenpuin als ondergrond (het verder afgraven kan ik eventueel zelf doen) - liefst grote betonklinkers (min 20 x 20) - ongeveer 10 lopende meter boordsteen
woensdag 24 mei 2017

Oprit naar kelder vernieuwen

Oprit van 8 meter op 3. 10 meter te voorzien van nieuwe klinkers. Verwijderen van de huidige tegels en behouden van hellingshoek maar meer geleidelijke aansluiting met stoep.
maandag 22 mei 2017

Zonneterras aanmaken

Zonneterras aanmaken achteraan in de tuin van 8,75 m²: (2. 5 m²x 3. 5 m²) in composiethout: Terrafine , massive glad, kleur kiezel, op vlonder: dus met houten piketpaaltjes, onder balken en hierop de vlonder planken.
maandag 22 mei 2017

Beton gieten in tuin

Beton storten ongeveer 4 op 4 meter en 15 cm dikte voor terras. Het terras is al uitgegraven.
vrijdag 19 mei 2017

Oprit in gepolierde beton maken

Een bestaande oprit in kasseien ofwel heraanleggen ofwel vervangen door gepolierd beton. Het gaat om een wegje van +/- 60m lang en 4m breed + 3 parkeerplaatsen met grint vervangen door gepolierd beton. Andere suggesties zoals klinkers, asfalt,.... zijn ook welkom. Moet berijdbaar zijn met een rolstoel.
vrijdag 19 mei 2017

Herstellen voetpad

Het gaat om een herstelling van het voetpad, na de verkaveling van achterliggende grond, om de waarborg van de gemeente terug te krijgen (na 7 jaar!)
vrijdag 19 mei 2017

Asfalteren van oprit

Heraanleg van 140m² asfalt waarvan 40m² nieuw bij te leggen
vrijdag 12 mei 2017

Heraanleggen oprit

Heraanleg van oprit in kasseien - 60 m2 - uitbreken , stabilise leggen , boordstenen plaatsen, herleggen van de kasseien.
woensdag 10 mei 2017

Dakterras in composiet plaatsen

Dakterras van bijna 9 m² (3,72 m x 2,38 m). Bij voorkeur composietmateriaal of hardhout dat niet te erg opwarmt, gezien het terras pal op het zouden gericht is). Ondergrond is roofing op hout. Dakterras aan slaapkamer 1ste verdieping, achterzijde woning open bebouwing.
woensdag 10 mei 2017

Oprit in printbeton aanleggen

Aanleg van een oprit en terras van 370 vierkante meter. Moet zeer stevig zijn aangezien er dagelijks camionettes overrijden.
donderdag 4 mei 2017

Grind aanleggen op oprit

We zouden graag ongeveer 40 vierkante meter oprit laten gelijk maken en grind plaatsen
woensdag 3 mei 2017

Terras in printbeton aanleggen

We willen graag een terras naast het zwembad aanleggen in printbeton, ongeveer 47 m². Graag een prijs voor bekisting en plaatsen printbeton.
dinsdag 2 mei 2017

Oprit aanleggen voor 3 parkeerplaatsen

Oprit verder aanleggen met 3 parkeerplaatsen, nivelleren grond en omranding fixeren. Parkeerplaatsen : in stabilisé en steentjes.
dinsdag 2 mei 2017

Afwerken terrassen

Het tuinpad aanleggen in blauwe steen 60/60 en afwerken met siergrind. (17m x 2) 2 betonnen trappen voorzien van gegalvaniseerd oprij plaat, en de trap afwerken met blauwe steen. Afwerken van nog 2 kleine terrasjes.
maandag 1 mei 2017

Stabilisé voor terras leggen

Ik wil graag stabilisé voor het terras laten leggen. Verder doe ik alles zelf. +/- 58 m², 25 cm dik. Ondergrond is aarde.
zaterdag 15 april 2017

Terras aanleggen

Aanleg zonneterras, achteraan in de tuin, grootte: +/- 6m², aanleg in composiethout.
donderdag 13 april 2017

Aanleg goot aan het terras/balkon

Ik heb een terras dat via een trap uitgeeft op de tuin. Het terras is onderkelderd. Er is geen goot aan het terras waardoor het water in de kelder sijpelt. Ik ben dus op zoek naar iemand die een goot kan aanleggen + afvoer aan de rand van het terras. Op het terras een ingebouwde goot maken.
vrijdag 31 maart 2017

Oprit in grind aanleggen

Oprit van 110m² aanleggen met grind en grindstabilisatietegels.
donderdag 30 maart 2017

Terras herstellen

Bestaande voegen terrastegels blauwe hardsteen 60X60 uitslijpen en vernieuwen. Eventuele losliggende stenen terug vastleggen;renovatie. Wandelpad in blauwe hardsteen 20x20 rond huis ook te verbeteren.
woensdag 29 maart 2017

Oprit maken met klinkers

De asfalt vervangen met klinkers (ongeveer 100 m2) op de oprit.
dinsdag 28 maart 2017

Afboording en aanleggen oprit met keien

Afboording + keien leggen (oprit).
zondag 26 maart 2017

Terras aanleggen in blauw steen

Door omstandigheden heeft onze aannemer het af laten weten en zoeken we dringend iemand die ons terras kan en wil aanleggen. Het gaat over 60 m² en een trap. In principe zijn al de voorbereidingen gedaan. We wensen het in een betaalbare blauwe steen (Vietnamese?).
dinsdag 21 maart 2017

Boordstenen en kiezel aanleggen

Plaatsen van boordstenen en kiezel voor afboording van tuin.
maandag 20 maart 2017

Opbreken en herplaatsen klinkers voor aansluiting gasleiding

Gleuf maken in onverharde oprit + klinkerpad over een lengte van 23 meter + plaatsen pvc- wachtbuis om gasleiding van straatkant naar gasketel door te trekken
zondag 19 maart 2017

Klinkers leggen in tuin

Ik zou graag mijn tuintje achter mijn nieuwbouw gelijkvloers sociaal appartement laten betegelen met klinkers. Dit tuintje meet 760cm x 588cm en er is een waterput met deksel van 70cm x 70cm. Volgens de Stad Leuven moet het wel waterdoorlatend zijn. Echter zal het afgraven en leggen met de hand moeten gebeuren gezien het tuintje ommuurd is en slechts een achterpoortje heeft van ongeveer 1m breed. Dus moeilijk bereikbaar voor zware toestellen. In totaal zou het om een oppervlakte gaan van een 45m². Kleur van de klinkers liefst grijze donkere variant. Er zijn 2 mensen een offerte komen maken, maar beiden liggen buiten proporties....

Partners

Partners van Casius