Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende bestratingswerkers. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een bestratingswerker of meerdere bestratingswerkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze bestratingswerkers uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw bestratingswerker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Vlaams-Brabant.


Voor een bestratingswerker, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een bestratingswerker in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij bestratingswerkers voor: heraanleg van verzakte klinkers, afbreken van betonnen opritje en terug aanleggen met beton, klinkers herleggen, heraanleg van verzakte klinkers, vernieuwing buitentrap naar voordeur + aansluitend padje rond het huis en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke bestratingswerker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een bestratingswerker in Vlaams-Brabant:

maandag 9 januari 2017

Vernieuwing buitentrap naar voordeur + aansluitend padje rond het huis

Ik ben op zoek naar iemand voor de vernieuwing van onze trap (ong. 13 treden en 2m breed) naar de voordeur en aansluitend het padje rondom het huis.
vrijdag 6 januari 2017

Heraanleg van verzakte klinkers

Herstellen van verzakte klinkers: Mijn oprit in betonnen klinkers (circa 150 m ², gelegd op zand) is op meerdere plaatsen flink verzakt. Ik wil de bestaande klinkers laten heraanleggen. Graag ter plaatse komen kijken om te zien of het de ganse oprit die moet her aangelegd worden of juist de verzakte klinkers. Graag in de maand maart of april de werken uitvoeren.
dinsdag 20 december 2016

Terras en oprit in beton aanleggen

Voor onze pas gerenoveerde woning: het aanleggen van ons terras en oprit in beton. Oprit 35 à 40m² - terras 250 à 25 m².
maandag 28 november 2016

Aanleg oprit in klinkers

Graag wens ik een aanleg van een oprit in klinkers onder onze carport. De huidige laag dolomiet zou ook verwijderd moeten worden. Afmetingen 50 m2. Klinkers klein formaat, antraciet kleur. Al een offerte ontvangen van de firma de cubber.
dinsdag 22 november 2016

Ontwerp en aanleg oprit

Wij willen nieuwe oprit ter vervanging van de huidige kiezel. De bouwvergunning voorziet dat slechts een deel verhard mag zijn omwille van het afvoeren van hemelwater. Wij willen eerst een voorstel voor de uitvoering dat hiermee rekening houdt. Vervolgens wordt een deel van het ontwerp gerealiseerd. Op dit deel van oprit wordt een (op maat gemaakte) carport en tuinhuis geplaatst. Er is nog geen verbinding met het rioolnetwerk, deze volgt binnen een aantal jaren. Pas dan wordt het tweede deel van de werken uitgevoerd. In het eerst aan te leggen stuk bevinden zich twee putten waarin momenteel een dompelpomp zit. Wij willen deze vervangen door een droge pomp. Hiervoor moet naast elke bestaande put een pompput voorzien worden (1 m3) die geopend kan worden om de pomp te onderhouden.
woensdag 16 november 2016

Aanleg gepolierd beton

Ik wil graag mijn oprit en terras laten aanleggen in gepolierd beton. Het betreft +/- 50m² samen. Eenvoudige afwerking.
woensdag 19 oktober 2016

Aanleg parkeerplaatsen 3 wagens

Op zoek naar iemand die parking plaatsen kan aanleggen. Stabilisé, honinggraad, steentjes (waterdoorlatend met kleine helleing 1%). Boordjes en afwerking met houtschors/siergras. Oppervlakte aan te leggen ongeveer 30 m².
zaterdag 8 oktober 2016

Verhoogd terras in steen met gepolierde beton

Wij willen graag het terras van onze tennisclub uitbreiden en volledig vernieuwen. Het is voor intensief gebruik. Het is een verhoogd terras +/- 1 a 1. 2 meter hoog. We willen geen hout meer.
maandag 3 oktober 2016

Aanleg oprit

Uitgraven en aanleg van halve cirkel van +/- 20 m² kasseien (afkomstig van oude oprit), tevens voorbereiden/afgraven +/- 20 m² rond de halve cirkel voor opvulling met grijze kiezel. Tevens vervangen van een buitentrap van 2 treden (+/- 2m70 breed).
zaterdag 1 oktober 2016

Leggen klinkers + leggen graniet op terras

25m² klinkers leggen - klinkers reeds aanwezig en grondstuk is uitgegraven. +/- 5m³ stabilisé te voorzien en 25m² granieten tegels te leggen voor terras. Graniet is 2 cm dik 40x40. De tegels zijn terplaatse op 2 meter waar ze moeten gelegd worden. De oppervlakte is reeds uitgegraven en voorzien van (onvoldoende) stabilisé
zaterdag 10 september 2016

Kasseilegger voor aanleg oprit

Uitgraven + aanleg 115m² kasseien op oprit. Kasseien ter plaatse.
zondag 4 september 2016

Herstel bestaande opritten omwille van verzakkingen

Ik wens mijn bestaande oprit aan straatzijde, deksel van toezichtputten en aan de toegang van de garage te herstellen, dit omwille van de verschillende verzakkingen overal.
woensdag 24 augustus 2016

Oprit en terras in klinkers

Oprit + terras in klinkers leggen - 150m²
vrijdag 12 augustus 2016

Oprit verlagen aan straatkant

Momenteel is er een hoge borduur op onze oprit. We hebben goedkeuring van de stad Leuven om de stoeprand over een lengte van 4 m volgens de regels te verlagen alsook voor het heraanleggen van de stoeptegels.
dinsdag 9 augustus 2016

Terras in printbeton

We zouden graag zo snel mogelijk een terras in printbeton willen aanleggen. Het gaat over ongeveer 45m². Kan u ons daarvoor een offerte of afspraak maken?
dinsdag 2 augustus 2016

Klinkeraanleg rondom huis

Wij willen ons terras uitbreiden en klinkers (of soortgelijke) rondom het huis aanleggen. Alsook het plaatsen van een carport. Graag contact opnemen voor het aanmaken van offerte. Ter plaatse komen kijken voor advies, idee, prijsofferte maken.
dinsdag 26 juli 2016

Klinkerwerk oprit

Door de onweders van 7 en 23 juni laatstleden, werd onze kasseien oprit nogal beschadigd. Wij mogen van onze verzekering deze laten repareren. De expert CED is gisteren hier geweest. Ondertussen heeft mijn echtgenoot de oprit wel provisoir heraangelegd maar dit was enkel om terug onze wagens in de garage te kunnen plaatsen. Gelieve ons, bij interesse, uw gedetailleerd bestek op te maken voor het herstellen van onze kasseien oprit rekening houdende met uw verplaatsingsonkosten, uw werkuren en werkmateriaal en huur van uw materieel. Maar zonder de kasseien, want deze zijn al ter plekke !
woensdag 20 juli 2016

Klinkerstoep aanleggen

Stoep aan straatzijde van 29m lang X 2m breed, momenteel grind. Grind spoelt aan kant straat weg bij stortbuien (hellende straat), daarom willen we de eerste meter (aan de kant van de straat) laten verharden met klinkers. Adres wordt meegegeven aan de vakman.
dinsdag 5 juli 2016

Aanleg oprit in betonklinkers

Kan u mij uw beste prijs geven voor de levering aanleg van een oprit van 68m² in betonklinkers.
woensdag 29 juni 2016

Betegelen terras

We hebben een terras van +/- 60 m² en zouden dit willen laten tegelen. Aangezien de ondergrond momenteel beton is, moet er een goede afwatering voorzien worden (er zijn heel wat putten onder de beton). We willen een betaalbare offerte en graag wil ik ook zelf mee helpen (indien dat een optie is). Graag starten ten laatste eind juli of augustus. (mag ook in het weekend). Tegels te bespreken met de vakman.
vrijdag 24 juni 2016

Klinkers herleggen

Met het slechte weer zijn er wat klinkers gezakt op een wegje naast mijn huis. Ik zoek iemand rond Sint-Pieters-Rode om dit te herstellen.
dinsdag 21 juni 2016

Aanleggen klinkers

Ik had graag een offerte ontvangen voor 115 m² klinker aanleg. 11 paletten betonklinkers en borduur. Werken uitvoeren en stabiliseren onder de klinkers
zaterdag 11 juni 2016

Kasseilegger voor aanleg oprit

Zoek kasseilegger voor 80 vierkante meter oprit in Herent. Liefst in waaiervorm. Kasseien 9/11 zijn voorradig. Uitgravingen zijn gebeurd. Enkel spli/groes of stabilisé moet gelegd + plaatsen kasseien.
donderdag 9 juni 2016

Pavement d"entrée d'un imeuble

Je souhaite des devis pour poses de klinkers pour l'entrée d'un immeuble.
dinsdag 7 juni 2016

Aanleggen van klinkers voor pad

Aanleggen van pad naar voordeur (+/- 9m diepte) 1,05 cm breedte met afboording + pad aan voorgevel tegen woning (+/- 60 cm breedte en 12 m lengte + afboording en afboording tegen tuin + leggen van grint +/- 25 m2