Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een bestratingswerker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende bestratingswerkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Vlaams-Brabant:

vrijdag 16 februari 2018

Terras waterdicht maken

Ik woon in een bel-etage woning. Op de 1 s te verdieping is een buitenterras van ongeveer 4,85 m x 2,35 m. ik denk dat het terras opnieuw waterdicht zal moeten gemaakt worden. Bij regenval blijft er plaatselijk een plas staan. Bovendien heb ik ook vochtproblemen in het onderliggende waskot en de garage.
dinsdag 13 februari 2018

Heraanleggen pad rondom huis

Volledig opnieuw aanleggen van pad rondom het huis in klinkers. Maar eerst moet alles weggebroken worden.
maandag 12 februari 2018

Fundering verstevigen van woning

Het lijkt het alsof er scheuren zijn ontstaan en alsof het huis trilt als er een auto voorbij rijdt. De bedoeling is om de bestaande funderingen te controleren en het uitvoeren van verstevigingswerken.
donderdag 8 februari 2018

Aanleg van oprit en parking in dolomiet en beton

Aanleg van oprit en parking in dolomiet. De oprit is tussen de 25 en 30 m. Op de huidige oprit ligt er reeds een oude laag dolomiet die dient verwijderd te worden. Ook zouden we extra parking voor 4 wagens willen voorzien. Naast het huis zou er een carport (5x3m) komen, hiervoor zou ook de vloer moeten aangelegd worden. Oprit is tussen 25 a 30 meter. Foto in bijlage. De haag naast de oprit hebben we zelf al verwijderd. Carport oprit in beton aanleggen
dinsdag 6 februari 2018

Oprit heraanleggen

Ik wil graag mijn oprit laten heraanleggen. Het leggen van grind en grindplaten met tegels voor een oprit van ongeveer 120 m². Momenteel is er een gedeelte uitgebroken en aangevuld met los grind en het andere deel is gras dat men nog moet wegnemen.
maandag 29 januari 2018

Oprit met kasseien aanleggen

Ik wil graag de bestaande oprit van ongeveer 60 m² laten uitbreken en een nieuwe, grotere oprit met boerenkasseien aanlegen. De nieuwe oprit met kasseien zou ongeveer 100 m² moeten zijn.
zaterdag 27 januari 2018

Tuinpad en buitentrappen hernieuwen

Deel van tuinpad opnieuw aanleggen (klinkers losmaken, grond stabiliseren en klinkers opnieuw plaatsen). Twee trappen in tuin met blauwe steen bezetten.
woensdag 24 januari 2018

Vervangen van het asfalt van oprit en terras

Bestaande asfalt opbreken en wegvoeren 125m². Op bestaande kiezelbed van 40 cm een nieuwe oprit aanleggen met betonklinkers 15x15 marlux zwart, boordstenen 65m
donderdag 18 januari 2018

Gepolierde betonvloer / polybeton leggen voor oprit

Bestaande situatie klinkers deels uitgebroken en kiezels. Gewenste werken zijn het aanleggen van een nieuwe oprit in beton. Oppervlakte 170 m².
zondag 14 januari 2018

Betonstroken aanleggen

Momenteel dolomiet. Oprit is 80 m lang en 4,5 m breed, maar ik zou enkel 2 betonstroken willen aanleggen van +/- 60 cm.
vrijdag 5 januari 2018

Verlagen boordstenen aan borduur

We zoeken een vakman voor het vervangen van 4 boordstenen - een vergunning hebben we in deze al mogen ontvangen.
dinsdag 5 december 2017

Parking voor huis vernieuwen

Parking vernieuwen voor het huis: Ik wil voor mijn garage van het gebouw vloer vernieuwen +- 55 m² met buiten vloertegels.
zaterdag 2 december 2017

Sleuf graven en terug dichten voor aardgasaansluiting in klinkers

Sleuf graven voor gasleiding.
woensdag 15 november 2017

Terras aanleggen in betontegels

Aanleggen van terras met oppervlakte van 70 m². Moet nog uitgegraven worden, en stabilise geplaatst worden. Aanleggen met beton tegels. Het terras zal tussen het huis en een bestaande tuinmuur ingeklemd liggen. De plaats is makkelijk toegankelijk voor kleine graafmachines. De nivelleringswerken zijn beperkt. Er moet wel een afvoer van het water gebeuren naar een al bestaande afvoerput. Nivelleringswerken en drainage werken.
zondag 29 oktober 2017

Terras uitbreken en nieuw terras leggen

Het terras is gezakt en zou moeten opnieuw aangelegd worden. Bestaande terras uitbreken en nieuwe aanleggen. Het terras is 40 m² podium 20 m².
maandag 23 oktober 2017

Klinkers herleggen

Klinkers die gezakt zijn eruit halen, terug aanvullen en klinkers terugplaatsen ,rond waterput . Ongeveer+- 15m².
zaterdag 14 oktober 2017

Aanleggen oprit en parking

Ik zoek een aannemer voor het aanleggen van oprit en parking in waterdoorlatende klinkers (verplicht van de gemeente) - ong. 220 m2 (moet nog precies bepaald worden). Thans een harde ondergrond (met gebroken afbraakmengeling) met daarop gedeeltelijk honingraatmatten met kiezelsteentjes. Aanvang der werken: tussen december 2017 en maart 2018. Ik stel de volgende procedure voor: 1) een eerste reactie per mail met een eerste richtprijs - 2) een bezoek ter plaatse - 3) eventuele aanpassing met een definitieve offerte. Aansluitend (afhankelijk van richtprijs en offerte) kan er een 2de opdracht volgen/uitgevoerd worden in 1741 Wambeek-Ternat (privé-woning) = grotendeels nieuwe oprit en heraanleg terras en voetpad - 200 à 300 m2.
vrijdag 13 oktober 2017

Verlagen borduur aan een garage

Verlagen borduur op een afstand van 4m - aan onze garage
donderdag 21 september 2017

Oprit aanleggen in steentapijt

Wij hebben een oprit die volledig is uitgehaald en klaar voor nieuw materiaal aan te leggen. Door omstandigheden is dit niet kunnen doorgaan. We zouden willen kiezen voor een oprit in steentapijt. De oprit heeft een oppervlakte van 170 m².
donderdag 31 augustus 2017

Oprit met klinkers aanleggen en beton gieten

Ik wil mijn tuin en oprit met klinkers laten leggen dit is ongeveer 200 m². Grote en kleur met de aannemer bespreken, oppervlakte van het project ongeveer 200 m², tevens dienen enkele planten en struiken te worden verwijderd, ook wil ik in de achtertuin een betonplaat van 5 x 8 meter, diepte uitgraven grond 25 cm, op de bodem plastiek folie met daar op isolatieplaat van 5 cm,daarboven dikte beton gewapend 15 cm dik, schap daarboven gepolierd 5 cm.
woensdag 30 augustus 2017

Aanleggen van oprit met klinkers

Ik wil graag de oprit naast het huis en een gedeelte achter het huis met klinkers leggen. Bestaande situatie,er ligt tarmac,dat moet dus verwijderd worden en dan de ondergrond in orde brengen. Oppervlakte ongeveer 70 m².
woensdag 30 augustus 2017

Oprit in asfalt vernieuwen

De oprit is reeds in asfalt maar aan vernieuwing toe +- 13 m x 4 m.
dinsdag 29 augustus 2017

Heraanleggen oprit met kasseien

Oprit van ongeveer 35 m². De kasseien liggen nu onregelmatig. We hadden graag een oprit waar je kan op stappen. Materiaal nog aan te kopen met vakman.
vrijdag 25 augustus 2017

Stoeprand verlagen

Stoeprand verlagen over lengte van 3 meter.
donderdag 24 augustus 2017

Sleuf graven voor gasleiding te trekken

Sleuf en put aan weerzsijden graven voor aanleg gasleiding afstand 31 m

Partners

Partners van Casius