Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een bestratingswerker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende bestratingswerkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Vlaams-Brabant:

maandag 11 juni 2018

Klinkers aanleggen voor oprit nieuwbouw

Klinkers aanleggen voor de oprit van een nieuwbouw. Momenteel ligt de plaats van de ene oprit tussen de 10 en 50 cm lager dan de voordeur en de straat, het andere stuk ligt op gelijke hoogte, hier moet men dus nog een stuk uitgraven. Het gaat om zo een 60 m².
woensdag 6 juni 2018

Klinkers leggen

De oprit is 80m² groot. Leggen van boordsteen en grijze klinkers samen met de ondergrond.
woensdag 6 juni 2018

Klinkers aanleggen voor oprit

Klinkers aanleggen voor de oprit. Totaal van 300 m².
woensdag 6 juni 2018

Klinkers aanleggen voor terras en oprit

Klinkers aanleggen voor een nieuwbouw +/- 120 m². Dit is voor een terras en een oprit. Waarschijnlijk ook de grondwerken voorzien.
woensdag 6 juni 2018

Aanleggen oprit in gepolierd beton

Wij zijn op zoek naar iemand om zowel onze oprit (118m2) als ons terras (129m2) in gepolierde beton te gieten. Binnenkort worden onze grondwerken uitgevoerd en zouden wij graag ook ons terras en oprit laten aanleggen. Zowel de bekisting als de betonvloer zelf zouden door jullie moeten uitgevoerd worden.
zondag 3 juni 2018

Klinkers voor oprit aanleggen

Voor een oprit van 20m² klinkers aanleggen om de caravan op te plaatsen
zondag 3 juni 2018

De oprit hernieuwen

Ik ben bezig met een renovatie. Er is nu een kasseien oprit aanwezig, maar ik zou deze eventueel willen hernieuwen. Niet perse met kasseien. Dit kan ook met een andere ondergrond. De totale oppervlakte van 80m². Qua materiaal gebruik en keuzes laat ik mij adviseren door de vakman
zaterdag 2 juni 2018

Asfalt gieten voor oprit en parking

Bestaande asfaltlaag verwijderen .. En een nieuw laag gieten voor een oprit plus parking voor een oppervlakte van 2000m²
maandag 28 mei 2018

Oprit voor- en zijtuin vernieuwen

Graag hadden wij onze oprit, voor en zijtuinen heraangelegd. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 230 m². We zoeken een oplossing in beton, grind met daartussen kleine stukjes groen. Graag hadden we de oprit in beton gehad met daarop een carport die aan de garage bevestigd is, voor twee wagens. De huidige toestand bevat veel wildgroei waaronder veel bamboe en enkele kleine boompjes, dewelke allemaal verwijderd dienen te worden.
donderdag 24 mei 2018

Parkeerplaats creëren met grasdallen

Wij wensen 10 à 12 parkeerplaatsen te creërenover een oppervlakte van ongeveer 200m² En hadden gedacht aan grasdallen
woensdag 23 mei 2018

Klinkers leggen

Tussen 10 en 50 m² Momenteel ligt er grind die afgegraven moet worden, links is er een muur rechts een trap.
woensdag 23 mei 2018

Oprit aanleggen met klinkers

Aanleg van oprit naast woning 4 m breed en 10 m diep naast woning met klinkers. Nu steengruis met grind.
woensdag 23 mei 2018

Septische put kader en deksel vervangen

Vervangen van kader en putdeksel (geurafsnijder) van septische put
zaterdag 19 mei 2018

Klinkers aanleggen

Ik zoek asap een vakman die bij ons een oprit kan aanleggen in grijze betonklinkers 60 m². De klinkers heb ik al(14cm op 14cm en 8cm dik)
dinsdag 15 mei 2018

Nieuwe asfalt aanleggen voor oprit

Het gaat over een bestaande asfalt oprit die vernieuwd moet worden en bovendien moet er een extra stukje aan toegevoegd worden. Ongeveer 100 - 150 m².
woensdag 9 mei 2018

Parking asfalteren

Parking van 6 m op 6 m moet men asfalteren. Er zal ook een stuk moeten afgegraven worden. Ik wil hier ook graag palen in laten plaatsen om nadien hier een carport op te zetten.
zondag 6 mei 2018

Parking aanleggen in betonklinkers

Parking voor auto’s. Vervangen van grijze kiezelstenen in betonklinkers. Beton klinkers zullen in samenspraak aangekocht worden met de vakman. Oppervlakte ongeveer 100 m².
woensdag 2 mei 2018

Sleuf graven en terug dichten voor aardgasaansluiting in klinkers

Maken van een sleuf 70 cm breed op 70 cm diep op een lengte van 5 m. Aan gevel put van 1 m op 1 m . Plaatsen van een wachtbuis 110 mm voor gas aansluiting (Eandis). Openbreken oprit, maken sleuf en terugplaatsen klinkers op stabilisé.
dinsdag 1 mei 2018

Uitbreiding van bestaande terassen

Wij willen 2 bestaande blauwstenen terrassen uitbreiden, met +/- 50 m².
dinsdag 1 mei 2018

Herstellen oprit klinkers

Mijn oprit is aan het verzakken, de eerste rij klinkers is verzakt (8 op 3 m). De omheining naar de buurman toe begint te krommen (betonnen platen). Wij zoeken iemand die dit zo snel mogelijk kan herstellen.
maandag 30 april 2018

Kasseien en stapstenen plaatsen

We willen graag een pad van 11m lang en een meter breed in stapstenen van blauwe steen laten aanleggen. Daarnaast is er ongeveer 20m2 kasseistrook die opnieuw aangelegd moet worden.
maandag 30 april 2018

Asfalt gieten

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? : meer dan 100 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Het gaat over een oprit van 3m breed en 50m lang. Aan de ene kant is een muur en een afsluiting, aan de andere kant begroeiing.
maandag 30 april 2018

Klinkers aanleggen voor het tuinhuis

Er moeten klinkers geplaatst worden voor en opzij van ons tuinhuis in een rechthoek met afgeronde hoeken. De klinkers zijn reeds aanwezig. Achter het tuinhuis (aansluitend aan de klinkers) moet er grind komen.
donderdag 19 april 2018

Aanleggen dal in stabilise

Aanleg van dal in stabilise. Oppervlakte 11 x 6 . Tuin gemakkelijk bereikbaar. Grond zal reeds 20 cm uitgegraven zijn. Stabilisé + plaatsing voorzien. Is bedoeld om zwembad van 55 kubieke meter op te zetten.
vrijdag 13 april 2018

Sleuf graven voor gasaansluiting

Ik wil een sleuf van 70 cm diep laten graven voor gasaansluiting. Afstand tot aan straat is ongeveer 10 meter.

Partners

Partners van Casius