Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende bestratingswerkers. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een bestratingswerker of meerdere bestratingswerkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze bestratingswerkers uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw bestratingswerker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Vlaams-Brabant.


Voor een bestratingswerker, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een bestratingswerker in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij bestratingswerkers voor: gepolierde beton leggen voor oprit en terras, oprit in printbeton leggen, terras en oprit aanleggen, borduursteen en herleggen van klinkers, oprit aanleggen in gepolierde beton, klinkers leggen terras en oprit, terras aanleggen in betontegels, parking voor huis vernieuwen, sleuf graven en terug dichten voor aardgasaansluiting in klinkers, aannemer voor 3 dorpels te plaatsen, deksels regenputten aanpassen, herstellen adruinen dorpels, vervangen deksel septische put en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke bestratingswerker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Vlaams-Brabant:

dinsdag 5 december 2017

Parking voor huis vernieuwen

Parking vernieuwen voor het huis: Ik wil voor mijn garage van het gebouw vloer vernieuwen +- 55 m² met buiten vloertegels.
zaterdag 2 december 2017

Sleuf graven en terug dichten voor aardgasaansluiting in klinkers

Sleuf graven voor gasleiding.
woensdag 15 november 2017

Terras aanleggen in betontegels

Aanleggen van terras met oppervlakte van 70 m². Moet nog uitgegraven worden, en stabilise geplaatst worden. Aanleggen met beton tegels. Het terras zal tussen het huis en een bestaande tuinmuur ingeklemd liggen. De plaats is makkelijk toegankelijk voor kleine graafmachines. De nivelleringswerken zijn beperkt. Er moet wel een afvoer van het water gebeuren naar een al bestaande afvoerput. Nivelleringswerken en drainage werken.
zondag 29 oktober 2017

Terras uitbreken en nieuw terras leggen

Het terras is gezakt en zou moeten opnieuw aangelegd worden. Bestaande terras uitbreken en nieuwe aanleggen. Het terras is 40 m² podium 20 m².
maandag 23 oktober 2017

Klinkers herleggen

Klinkers die gezakt zijn eruit halen, terug aanvullen en klinkers terugplaatsen ,rond waterput . Ongeveer+- 15m².
zaterdag 14 oktober 2017

Aanleggen oprit en parking

Ik zoek een aannemer voor het aanleggen van oprit en parking in waterdoorlatende klinkers (verplicht van de gemeente) - ong. 220 m2 (moet nog precies bepaald worden). Thans een harde ondergrond (met gebroken afbraakmengeling) met daarop gedeeltelijk honingraatmatten met kiezelsteentjes. Aanvang der werken: tussen december 2017 en maart 2018. Ik stel de volgende procedure voor: 1) een eerste reactie per mail met een eerste richtprijs - 2) een bezoek ter plaatse - 3) eventuele aanpassing met een definitieve offerte. Aansluitend (afhankelijk van richtprijs en offerte) kan er een 2de opdracht volgen/uitgevoerd worden in 1741 Wambeek-Ternat (privé-woning) = grotendeels nieuwe oprit en heraanleg terras en voetpad - 200 à 300 m2.
vrijdag 13 oktober 2017

Verlagen borduur aan een garage

Verlagen borduur op een afstand van 4m - aan onze garage
donderdag 21 september 2017

Oprit aanleggen in steentapijt

Wij hebben een oprit die volledig is uitgehaald en klaar voor nieuw materiaal aan te leggen. Door omstandigheden is dit niet kunnen doorgaan. We zouden willen kiezen voor een oprit in steentapijt. De oprit heeft een oppervlakte van 170 m².
donderdag 31 augustus 2017

Oprit met klinkers aanleggen en beton gieten

Ik wil mijn tuin en oprit met klinkers laten leggen dit is ongeveer 200 m². Grote en kleur met de aannemer bespreken, oppervlakte van het project ongeveer 200 m², tevens dienen enkele planten en struiken te worden verwijderd, ook wil ik in de achtertuin een betonplaat van 5 x 8 meter, diepte uitgraven grond 25 cm, op de bodem plastiek folie met daar op isolatieplaat van 5 cm,daarboven dikte beton gewapend 15 cm dik, schap daarboven gepolierd 5 cm.
woensdag 30 augustus 2017

Aanleggen van oprit met klinkers

Ik wil graag de oprit naast het huis en een gedeelte achter het huis met klinkers leggen. Bestaande situatie,er ligt tarmac,dat moet dus verwijderd worden en dan de ondergrond in orde brengen. Oppervlakte ongeveer 70 m².
woensdag 30 augustus 2017

Oprit in asfalt vernieuwen

De oprit is reeds in asfalt maar aan vernieuwing toe +- 13 m x 4 m.
dinsdag 29 augustus 2017

Heraanleggen oprit met kasseien

Oprit van ongeveer 35 m². De kasseien liggen nu onregelmatig. We hadden graag een oprit waar je kan op stappen. Materiaal nog aan te kopen met vakman.
vrijdag 25 augustus 2017

Stoeprand verlagen

Stoeprand verlagen over lengte van 3 meter.
donderdag 24 augustus 2017

Sleuf graven voor gasleiding te trekken

Sleuf en put aan weerzsijden graven voor aanleg gasleiding afstand 31 m
dinsdag 22 augustus 2017

Terras aanleggen in klinkers

Tegels leggen: Dit is een terras waar kiezels opliggen. Er ligt nog geen stabiele ondergrond onder. De kanten zijn wel reeds afgeboord maar zouden opnieuw gedaan moeten worden. Moeten er Bestaand terras of oprit uitbreken Oppervlakte ongeveer 68 m² terras achteraan te betegelen.
zondag 20 augustus 2017

Sleuf graven en terug dichten voor aardgasaansluiting

Grondwerken voor gasaansluiting Eandis. Opbreken van oprit (stenen) en sleuf graven van 70 cm diep en 5,5 m lang. Ook graven van een buitenput van 1m x 1m x 1m. Plaatsen van pvc wachtbuis met diameter 110 mm. Vervolgens terug opvullen van sleuf en put en terugplaatsen van stenen.
woensdag 9 augustus 2017

Oprit van garage aanleggen

Een oprit voor een garage - 30 vierkante meter met klinkers. Grijs voor de kleur van de klinkers. Aankoop klinkers + plaatsen.
woensdag 9 augustus 2017

Verhoging van zijterras naar niveau hoofdterras

We hebben 2 terrassen aan de achterzijde van onze woning. Het 1e terras ligt in het verlengde van de woning en vormt tegelijk een afdak naar de inrit van de garages die op het niveau van de tuin liggen (soort omgekeerde bel-etage woning waarbij de weg hoger ligt dan de tuin). Het 2e terras (3*6) ligt aan de zijkant, zuidwest kant van de woning, ongeveer 30 cm lager dan het 1e terras. Dit 2e terras moet dus verhoogd worden zodat een aangesloten terras ontstaat dat van de achterkant doorloopt naar de zijkant.
dinsdag 8 augustus 2017

Oprit opnieuw heraanleggen met bestaande klinkers

Ik heb een gasaansluiting laten leggen , nu zou de werkput terug moeten toegelegd worden evenals boordstenen steken en de aangrenzende klinkers terug goed leggen.
zaterdag 8 juli 2017

Oprit en terras heraanleggen

Wij zijn op zoek naar iemand die volgende werken voor ons kan uitvoeren: - uitbreken oprit + leggen eenvoudige klinkers (ca 35 vierkante meter) - uitbreken terras + leggen grote zwarte tegels (we hebben nog niet gekozen maar denken aan Marlux tegels) (ca 22 vierkante meter) + padje in tuin met zelfde tegels (ca 4 meter).
zaterdag 1 juli 2017

Klinkers aanleggen

De aan te leggen oppervlakte is nu bedekt met porfiersteenslag dikte +/-15 cm. Ongeveer 60 m². Klinkers aan te kopen met vakman. In klei of een Oosterse blauwe steen. Geen donkere kleuren.
dinsdag 20 juni 2017

Oprijlaan met koud asfalt herstellen

Voor het herstellen van een oprijlaan in asvalt ben ik op zoek naar een persoon die door middel van koud asfalt een aantal reparaties kan verrichten op één van onze site's.
zondag 11 juni 2017

Stoeprand verlagen en heraanleggen

Momenteel is er een hoge borduur op onze oprit. We hebben goedkeuring van de stad Leuven om de stoeprand over een lengte van 3 m volgens de regels te verlagen alsook voor het heraanleggen van de stoeptegels. Woning is gelegen in rustige doodlopende straat met geen doorgaand verkeer.
donderdag 8 juni 2017

Bouwen van ondergrond in klinkers

Bouw van ondergrond in klinkers voor tuinhuis op te plaatsen
vrijdag 2 juni 2017

Graafwerken nodig voor aansluiting van gas

Grondwerken voor gasaansluiting Eandis. Sleuf graven van 70 cm diep en 18 meter lang waarin 9 m klinkers overige is volle grond alsook een buitenput van 1. 75 m x 1 m x 1 m. Plaatsen van pvc buis 110 mm . Vullen en terugplaatsen van de klinkers

Partners

Partners van Casius