Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor gieten van een betonnen vloerplaat:

Gieten van een betonnen vloerplaat

Ik zoek een betonnen vloerplaat te gieten, moet redelijk dringend gebeuren. De vloerplaat is ongeveer 15 cm dik, het betreft een oppervlakte van ongeveer 60 m². Het plan was dit initieel zelf te doen waardoor ik de wapeningsnetten en folie reeds heb aangeschaft, maar omdat de betoncentrale enkel tijdens de weekdagen levert, lukt het me niet. Bij eventuele hulp aangezien het dringend is, ben ik bereid ook andere werken aan de aannemer uit te besteden (stucwerk, lateien vervangen,...)
Offertes van bestratingswerkers voor terras- en bestratingswerken uit Attenhoven (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor gieten van een betonnen vloerplaat uit heel België:

Terras in gepolierde betonvloer aanleggen

Gepolierde betonnen vloer in de kleur antraciet of zwart in een open poolhouse gieten. Oppervlakte ca. 30 m².

Betonnen laag over bestaande terrasvloer te gieten

Wij hebben een bestaand terras in betonnen blokjes en wil daar een naadloze laag beton over zodat dit een groot geheel wordt. Terras ligt nog volledig egaal. Terras van 25 m².

Blokhut Gardenas plaatsen

Wij hebben een tuinhuis Gardenas aangekocht bij Makro type 403 X324. Het tuinhuis werd gedrenkt in de fabriek, en ligt momenteel in een hangar te drogen dd 8 juli 2019. Wij dienen de ondergrond in beton nog te laten gieten. Graag ontvangen wij vrijblijvende offerte uw prijs om dit tuinhuis met plat dak te monteren op betonnen vloer, ten vroegste vanaf half oktober 2019. Uitvoering nog zeker voor de winter.

Blokhut plaatsen

Graag willen we een vrijblijvende offerte voor de plaatsing van Makro blokhut Outdoor Living Domeo 508x321, incl. btw, gieten van betonnen vloerplaat en dakgoten. Let wel: de blokhut komt achterin de tuin van een rijhuis dus het is onmogelijk om de beton te laten brengen door een betonwagen. (moet dus zelf gemaakt worden)

Beton gieten in de tuin

Wij willen graag een betonnen pad van 22 m² en een platform van 16 m² laten gieten en gelijktrekken in wit beton, alsook eerst laten uitgraven.

Blokhut plaatsen en beton te gieten

Graag willen wij onze blokhut Cottage 295 x 760 cm van Makro laten plaatsen. Kan er onder de wanden een betonnen ondergrond (sleuf) worden voorzien zodat het hout enigszins van de grond komt te staan?

Terras in gepolierde beton leggen

We hebben een koer van ongeveer 18 m² waar we beton zouden willen op gieten. Momenteel is de koer uitgegraven tot op ongeveer 20 cm. De bedoeling is om een mooie egale betonnen look te krijgen, zonder dat deze te glad wordt bij regenweer uiteraard. Verder moet er ook nog een raster voor het regenwater komen (buis ligt klaar).

Blokhut plaatsen en ondergrond gieten

Graag willen wij onze blokhut Luna 295 x 295 cm + extensie 380 cm + gratis stormbeveiliging van Makro laten plaatsen. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien.