Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Boutersem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Boutersem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Boutersem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Boutersem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Boutersem:

Oprit aanleggen

Zoeken een vakman voor: - het plaatsen van +/- 25 Lm boordsteen in Portugees graniet - het plaatsen van +/- 40 m² kasseisteen in Portugese graniet - een pad van +/- 15 Lm in flagstones uit blauwe steen - het heraanleggen van +/- 20 m² kasseisteen in Portugese graniet - het voegen van +/- 100 m² kasseisteen

Kasseien en stapstenen plaatsen

We willen graag een pad van 11m lang en een meter breed in stapstenen van blauwe steen laten aanleggen. Daarnaast is er ongeveer 20m2 kasseistrook die opnieuw aangelegd moet worden.

Aanleg oprit

168 m² oprit in geoplierde beton aanleggen

Sleuf graven en terug dichten voor aardgasaansluiting

Uitgraven van een sleuf tbv installatie wachtbuis voor nieuwe aardgasaansluiting. Sleuf ca 70cm diep, van gevel tot rooilijn (ca. 20 m). Sleuf van ongeveer 17 m in smalle strook met aarde. Ongeveer 2 m uitgraven van klinkers (ondergrond stabilisé). Werkput 1x1x1m te voorzien aan gevelzijde garage (stuk van 2 meter bestaande uit klinkers (ondergrond stabilisé). Levering & plaatsing van een gladde wachtbuis diameter 110mm vaan ongeveer 20 m met trekdraad.Foto ter beschikking.

Aanleggen oprit terras en afsluiting

Aanleggen oprit terras en afsluiting.Oprit in klinkers. materiaalkeuze voor terras en afsluiting nog niet gekozen.

Aanleg van terras

Het betreft hier een terras van om en bij de 40m2. Verder is er niks speciaals aan, gewoon recht op recht. Het is reeds volledig uitgegraven, moet enkel opgevuld worden met stabilisé en beklinkerd worden.

Oprit en terras aanleggen

Leggen van een oprit en een terras oprit 25 meter lang en 3 meter breed terras ongeveer 30 meter