Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Dilbeek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Dilbeek.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Dilbeek of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Dilbeek die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Dilbeek:

Heraanleggen van oprit met bestaande klinkers

Mijn oprit (ongeveer 4m x 5m) is op een plaats erg verzakt. Op andere plaatsen zijn er wat boordstenen losgeraakt. Ik zou dus de oprit en weg ( ongeveer 6m x 1m) naar de voordeur willen laten heraanleggen met dezelfde klinkers.

Oprit aanleggen met grasdallen

Oplopende oprit van straat naar achterliggend huis: 25 meter lang en 3.75 meter breed. Rond de 100m². Er is reeds verharde ondergrond aanwezig van de bouwwerken.

Stijgende oprit aanleggen en bestraten rondom huis

Op zoek naar stratenlegger terraslegger voor oprit die licht stijgt ongeveer 65 meter en aanleg van parking van van 120 m² plus 60m²m paadjes rondom het huis. Keuze materiaal met vakman te bespreken.

Herstellen oprit met kasseien

In onze oprit - bijna 30 jaar geleden gelegd met onregelmatige kasseien - zit hier en daar een verzakking en moeten ook een aantal putdeksels vervangen worden. Het gaat over HERSTELLEN, niet over een volledig nieuwe oprit

Gepolierde betonvloer leggen binnen en oprit

De uit te voeren werken: gelijkvloers: veel open ruimte slaapkamerniveau: alle slaapkamers gepolierde betonvloer : 170 m² Oprit met gepolieerde betonvloer : licht hellend naar boven. Er moet plaats worden voorzien om minstens 2 wagens naast mekaar te zetten.

Terras en oprit heraanleggen

Ophogen van terras en oprit, plaatsen klinkers oprit, terras liefst tegels. Tussen 50 en 100 m²

Fundering verstevigen van woning

Het lijkt het alsof er scheuren zijn ontstaan en alsof het huis trilt als er een auto voorbij rijdt. De bedoeling is om de bestaande funderingen te controleren en het uitvoeren van verstevigingswerken.

Heraanleg oprit

Naar aanleiding van het opsplitsen van het vuile water en het regenwater zouden wij eventueel ook de oprit (ca 42 m²) laten heraanleggen. Liefst werken we voor beide zaken met dezelfde aannemer. Het gaat om in totaal ca 25 m in de grond te steken buis (onder een verhard oppervlak). Voor de oprit zouden we liefst in de massa gekleurd printbeton hebben (het motief moeten we nog kiezen). Moest de prijs meevallen zouden we in 1 tijd ons terras van 24 m² laten herdoen (ook in in de massa gekleurde printbeton). De uitvoering van de rioleringswerken is voorzien begin volgend jaar en specifiek voor ons huis waarschijnlijk net voor de zomer.

Verbreden van oprit

Verbreden van oprit (schuin hellend, graafwerken vereist) Zodat we met 2 wagens kunnen parkeren. Nog een beperkt aantal klinkers aanwezig.

Oprit in asfalt leggen

Ik wil graag mijn oprit in asfalt leggen. Het gaat over +/- 200m2. Deze is goed bereikbaar met grote machines.