Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Hekelgem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Hekelgem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Hekelgem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Hekelgem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Hekelgem:

Bestrating aanleggen in beton

Bestrating aanleggen in gepolijst, uitgewassen of granito beton. Het gaat om een totaal van 110m². drie stroken van elk ongeveer 30m aangevuld met randafwerking rond gebouw. Eén strook van 30m² moet overrijdbaar zijn voor personenauto. Alle delen dienen nog te worden uitgegraven.

Enkele bestratingswerken uitvoeren en grond afvoeren

Graag wil ik 20 lopende meter betonnen elementen van 100 cm hoog laten plaatsen. Hiernaast moet men ook bestratingswerken voor 100 m² voorzien. Er is ook meer dan 100 m³ grond af te voeren.

Aanleg oprit met klinkers

Wij zouden graag klinkers willen leggen op onze oprit . er komen twee wagens op te staan er moeten planten en haag weggehaald worden en stenen tegels Het probleem is dat er twee afvoerbuizen moeten verplaatst worden om deze dieper in de grond te plaatsen want deze zijn nu zichtbaar op de oppervlakte. Aanleg van ongeveer 40 m²

Aanleggen oprit en terras

Ik wil graag een oprit en parkeerplaatsen in grind aanleggen. Momenteel is onze oprit in betonklinkers uitgevoerd, maar dit willen we vervangen. Gaat om een oppervlakte van 50m². Tegelijkertijd willen we ook ons terras vernieuwen en vergroten wat om een oppervlakte van 35m². Nu zijn dat eveneens betonklinkers maar zouden we graag in grote grijze/donkergrijze/zwarte tegels lagen uitvoeren.

Aanleggen oprit met grasdallen en asfalt

Oprit aanleggen 120m² grasdallen plaatsen + zaaien. En 200m² asfalt (nu liggen er kiezel)

Oprit aanleggen

Oprit aanleggen van 250 m². Wat belangrijk is is de ondergrond met voldoende stabilisé.

Aanleggen oprit

Nieuwbouwwoning met momenteel betonpuin op de plaatsen waar verharding voor oprit/carport/fietsenstalling/paadjes moet komen - 100 m² split (yellow sun extra 11-16 mm) in grindmatten voor oprit en carport - in deze split ingewerkt 20m² in 9 stroken van 25 cm breed en 6 tot 12 m lang in tegels van 100 x 25 x 6 carreau megategel, - Verder nog 35 m² paadjes in ondergrond voor fietsenberging in zelfde carreau megategel.

Parking aan te leggen met betonplaten

Aanleg oprit van +- 10*17m . Oprit in betonplaten combinatie met grasdallen. Nu ligt er niks: aangestampte aarde.

Waterdicht maken van terras met coating op bestaande tegels

2 terrassen waterdicht maken op bestaande tegel + putjes vervangen . Buitenmuur waterdicht maken. Terrassen : 3 op 7 m.

Wachtbuis aanleggen onder aflopende oprit in klinkers

wachtbuis leggen onder oprit in klinkers die schuin afloopt naar straat. wachtbuis : 10 à 15 m.