Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Heverlee te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Heverlee.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Heverlee of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Heverlee die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Heverlee:

Boordsteen verlagen

Boordsteen voor oprit dient nog verlaagd te worden. Het betreft een breedte van 3 meter.

Terras betegelen en bestraten

Terras : 12m^2 bestrating: 26m^2

Aanleg terras en doorgang

Wij willen graag het terras in onze tuin vernieuwen alsook het paadje naar de achterkant van de tuin met terras tegels. Het gaat in totaal over +/- 20m² oppervlakte. In het pad naar achteren zitten een paar hoogteverschillen. We zouden zelf het huidige terras verwijderen. Voor het bouwmateriaal willen we graag zelf zorgen na overeenstemming met de vakman omtrent de benodigdheden.

Heraanleggen voortuin met oprit

Ik wil mijn voortuin van 40 m2 herinrichten om een oprit toe te voegen voor gesloten bebouwing zonder garage. Min. 50% moet onverhard blijven. Vergunning zal nodig zijn.

Sleuf graven voor gasleiding te trekken

Voor de gasaansluiting moet er een sleuf in de oprit gegraven worden: 18 meter lang / 70 cm diep. Aan het huis moet er een dikke meter worden gegraven. Hiervoor moeten er kasseien worden verwijderd en ook terug gelegd.

Terras aanleggen

Aanleg tuin/terras/autostandplaats en tuinpad op perceel op camping. Oppervlakte ongeveer tussen 50-100 m². Ter plaatse komen kijken.

Verlagen boordstenen aan borduur

We zoeken een vakman voor het vervangen van 4 boordstenen - een vergunning hebben we in deze al mogen ontvangen.

Verlagen borduur aan een garage

Verlagen borduur op een afstand van 4m - aan onze garage

Heraanleggen oprit met kasseien

Oprit van ongeveer 35 m². De kasseien liggen nu onregelmatig. We hadden graag een oprit waar je kan op stappen. Materiaal nog aan te kopen met vakman.

Aanleg goot aan het terras/balkon

Ik heb een terras dat via een trap uitgeeft op de tuin. Het terras is onderkelderd. Er is geen goot aan het terras waardoor het water in de kelder sijpelt. Ik ben dus op zoek naar iemand die een goot kan aanleggen + afvoer aan de rand van het terras. Op het terras een ingebouwde goot maken.