Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor aanleg van oprit en parking in dolomiet en beton:

Aanleg van oprit en parking in dolomiet en beton

Aanleg van oprit en parking in dolomiet. De oprit is tussen de 25 en 30 m. Op de huidige oprit ligt er reeds een oude laag dolomiet die dient verwijderd te worden. Ook zouden we extra parking voor 4 wagens willen voorzien. Naast het huis zou er een carport (5x3m) komen, hiervoor zou ook de vloer moeten aangelegd worden. Oprit is tussen 25 a 30 meter. Foto in bijlage. De haag naast de oprit hebben we zelf al verwijderd. Carport oprit in beton aanleggen
Offertes van bestratingswerkers voor terras- en bestratingswerken uit Holsbeek (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor aanleg van oprit en parking in dolomiet en beton uit heel België:

Aanleg terras, pad en oprit met parkeerplaatsen

Terras van 3m x 7m beklinkeren. Wandelpad aan volledige zijgevel aanleggen en beklinkeren. Achteraan oprit met parkeerplaatsen aanleggen en beklinkeren. Totale opp. van de 3 werken is ong. 153m².

Aanleg oprit en terras

Oprit van ong. 45m² heraanleggen. Er liggen 2 putdeksels in de oprit. Oprit helt omhoog aan garagepoort maar het deel voor het huis is gelijk. Graag klinkers en steentjes maar advies is welkom. Onder oprit gescheiden waterwegen klaarleggen. Overloop septische put nakijken. Terras van ong. 12m² aanleggen. Oude klinkers en dals uitbreken. Border met planten verplaatsen. Grond gelijk maken. Nieuwe klinkers plaatsen. Betonnen ondergrond gieten van ong. 3m x 4m voor tuinhuis op te zetten.

Oprit aanleggen met grasdallen

Aanleg oprit 5x5x2,5 meter met 2 rijen grasdallen en omringt met boordstenen. Oppervlakte is al 25 à 30 cm uitgegraven.

Aanleg oprit en terras

Aanleg van terras en oprit in verschillende materialen: - Terras aan huis 70m²: Belgische blauwe steen - Terras in tuin: kleiklinkers - Tuinpad: kleiklinkers => in totaal 130m² - Oprit 50m² : platines en 75m² zou dolemiet moeten zijn.

Tuin egaliseren, overtollige grond afvoeren, terras en oprit maken

Ons huis is in aanbouw met geplande oplevering eind augustus 2020. Het lot is 430 m² in totaal met daarop een huis van 96 m² plus schuur van 12 m². We zijn op zoek naar een bedrijf die de langwerpige tuin uitvlakt en vooral naast het huis aanvult en de resterende grond afvoert. Bij het aanvullen moeten ook opzetstukken voor de diverse putten geplaatst worden. Erbij kunnen, maar niet zien. Naast het huis komt een parkeerplek van grind, hier graag advies over. Optioneel is ook aanleg (houten) terras en verharding aan de achterzijde van de tuin.

Aanleggen oprit met betonklinkers

Aanleg oprit 116m² in betonklinkers. Momenteel is er verharde grond en steentjes aanwezig.

Aanleg oprit

Daarbovenop zouden we graag ook de oprit opnieuw laten aanleggen in beton. Nu is het 5m² maar we zouden hem graag uitbreiden zodat er nog een 2e auto opkan. Nu liggen er kleine klinkers die ook zouden uitgebroken moeten worden + ook een chappe laag die weg moet.

Ontkoppelen regenwater/sanitair afvalwater en aanleg regenwaterput

Regenwaterafvoer van een alleenstaande woning afkoppelen van de afvoer van het sanitair water Installeren van een regenwaterput (graven + heraanleg oprit en terras) Aansluiten van regenwaterinstallatie voor gebruik buiten (kraantje) en binnen (wasmachine + kraantje)