Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor aanleg van oprit en parking in dolomiet en beton:

Aanleg van oprit en parking in dolomiet en beton

Aanleg van oprit en parking in dolomiet. De oprit is tussen de 25 en 30 m. Op de huidige oprit ligt er reeds een oude laag dolomiet die dient verwijderd te worden. Ook zouden we extra parking voor 4 wagens willen voorzien. Naast het huis zou er een carport (5x3m) komen, hiervoor zou ook de vloer moeten aangelegd worden. Oprit is tussen 25 a 30 meter. Foto in bijlage. De haag naast de oprit hebben we zelf al verwijderd. Carport oprit in beton aanleggen
Offertes van bestratingswerkers voor terras- en bestratingswerken uit Holsbeek (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor aanleg van oprit en parking in dolomiet en beton uit heel België:

Kasseien oprit leggen op helling

Aanleg 300 m² kasseien 15×10 niet op stabilisé maar split (porfiersteenslag). Grondwerken zullen uitgevoerd worden met 20cm betonpuin 0/40 als fundering. We voorzien zelf de grondwerken.

Aanleggen van oprit

Aanleg van de oprit in kasseien met platte bovenkant, huidige zijn nogal oud en hoekig. Betreft een oppervlakte van 80m².

Aanleg oprit/parking

Er is nu een oude fundering op deze plaats . Deze moet verwijderd. Aanleg nieuwe deel ongeveer 300 m² Zou een oprit / parking moeten worden. Aanleg met betonnen dek of tegels. Meer dan 100 m²

Oprit aanleggen met klinkers

Voor de aanleg van onze oprit van 105m² met getrommelde zwarte klinkers van 15x15cm, inclusief boordstenen en aco afwatering voor ons water af te leiden. Inclusief afgraven van ongeveer 140m². Er ligt maar een soort van doe het zelf beton momenteel, we willen er later een terras van maken.

Aanleg oprit met klinkers

Wij zouden graag klinkers willen leggen op onze oprit . er komen twee wagens op te staan er moeten planten en haag weggehaald worden en stenen tegels Het probleem is dat er twee afvoerbuizen moeten verplaatst worden om deze dieper in de grond te plaatsen want deze zijn nu zichtbaar op de oppervlakte. Aanleg van ongeveer 40 m²

Aanleggen voor- en achtertuin + afsluiting + grondwerken

Aanleg van voor- en achtertuin (+/- 200 vierkante meter): egaliseren van grond, aanleg oprit en pad naar voordeur en langs het huis, aanleg terras, achter- en zijtuin afsluiting met draad en klein gedeelte met hout (privacy). Aanleg pad en oprit in klinkers.

Aanleggen oprit + terras

Aanleg van een oprit van ongeveer 35m² en terras van 55m². Oprit in klinkers en tegels. Terras : ook combinatie van tegels.

Parking aan te leggen met betonplaten

Aanleg oprit van +- 10*17m . Oprit in betonplaten combinatie met grasdallen. Nu ligt er niks: aangestampte aarde.