Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Kampenhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Kampenhout.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Kampenhout of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Kampenhout die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Kampenhout:

Klinkers leggen

Leveren en plaatsen van +/- 62 m² Marlux Damme muisgrijs afm.15/15/6 Grondwerk met de hand, kraan en het openvoeren en aandammen van +/- 27 ton betonpuin afm.0/20 Leveren, spreiden en aandammen van 10 m³ gestabiliseerd zand van 150 kg cement/m³. (15 cm) Chape netten rond de putten. Na de werken wordt alles in geborsteld met wit zand. Leveren en plaatsen van +/- 7,5 lm Beton boordstenen grijs afm. 100/20H/5 cm in gestabiliseerd zand. Leveren en plaatsen van 1 Hydraulisch deksel 12.5 ton afm. 80/80.+ ophoogstuk en op de juiste hoogte zagen. Leveren en plaatsen van 1 Hydraulisch deksel 12.5 ton afm. 60/60. + ophoogstuk en op de juiste hoogte zagen.

Grasdallen plaatsen

Mijn bouwperceel is 25 m diep. Het is 16.5 m breed. Middenin staat een woonst van 10 x 10 m. Aan de zijkant is dus 3 m doorgang . ik wil in een hoek achteraan een betonnen plaat laten leggen van 6 x5 m. Daar komt uiteindelijk een carport + berging op te staan. Van vooraan het perceel naar de beton strook ( 25m -6m = 19m) zou ik 2 rijstrokken in grasdallen willen laten leggen.

Klinkers opnieuw leggen op een oprit

Door vernieuwing van leidingen zijn de beton klinkers rondom huis en garage poort uit. Wij zoeken een specialist die de klinkers opnieuw professioneel kan leggen. Dit voor niet meer dan 20 m².

Nieuwe kasseien aanleggen voor een oprit

Oprit van 90 vierkante meter aanleggen in kasseien. Hiervan moet er 60 vierkante meter huidige kasseien worden uitgebroken wegens een verzakking.

Gepolierde betonvloer leggen als oprit

Aanleg terras + weg naar terras + heraanleg oprit/inkom . Oppervlakte van 100m². Nu ligt er daar beton en kiezel en stenen.

Heraanleggen van kasseien

Achteraan de tuin liggen er kasseien en deze dienen heraangelegd te worden. Ongeveer een 75 m².

Klinkers leggen voor aanleg oprit

Graag een offerte voor onze oprit. - 100 m² groot in een L-vorm - momenteel grof steenpuin als ondergrond (het verder afgraven kan ik eventueel zelf doen) - liefst grote betonklinkers (min 20 x 20) - ongeveer 10 lopende meter boordsteen

Aanleggen klinkers

Ik had graag een offerte ontvangen voor 115 m² klinker aanleg. 11 paletten betonklinkers en borduur. Werken uitvoeren en stabiliseren onder de klinkers

kASSEIEN LEGGEN VOOR OPRIT:4Mx2M 180 ...

kASSEIEN LEGGEN VOOR OPRIT:4Mx2M 180 STUKS aLLE MATERIAAL IS TER PLAATSE /GESTABILISEERD

Wij zijn op zoek naar een firma ...

Wij zijn op zoek naar een firma wegenwerken die van onze kiezelweg een openbare nutsweg kan maken. Aanleg openbare nutsweg (+- 37 meter)asfalt/betonklinkers.