Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor heraanleggen van oprit met klinkers:

Heraanleggen van oprit met klinkers

Het betreft het heraanleggen van een bestaande oprit waar verzakkingen in zijn opgetreden. De betonklinkers zijn aanwezig. Oprit : ongeveer een 50m².
Offertes van bestratingswerkers voor terras- en bestratingswerken uit Kapelle-op-den-Bos (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor heraanleggen van oprit met klinkers uit heel België:

Heraanleggen van oprit met klinkers

Heraanleg van oprit garages en parkeerplaatsen . Oprit 250m². Nu liggen er klinkers op de oprit en op sommige plaatsen verzakking. heraanleg van oprit

Heraanleggen van oprit

Wij zouden graag onze oprit heraanleggen, een nieuwe oprit maximum 5 m breed, lengte 10 m. Naast de oprit zouden we links wat struiken willen en rechts gras.

Heraanleggen van oprit in dolomiet

Betreft aanvulling/vernieuwing oprit met dolomiet. Aanleg dateert van 15 jaar geleden . Vernieuwen van oprit in dolomiet.

Heraanleggen van oprit met kiezel

Het betreft een stuk gelegen tussen de beukenhaag aan de voorkant van het huis en de weg. Hier moet de huidige parel kiezel worden weggevoerd en de tuindoek en deze moet vervangen worden door een nieuwe waterdoorlatende tuindoek en de bedekking erop is dan ronde parel kiezel. Alles is bereikbaar van aan de weg. De lengte van het stuk is 22.5 m en de breedte 1.80 m. Ik vind het best om een dubbele doek te leggen. Men kan deze doek kopen bij de firma Keulen in Tournebride en daar kan men in een keer ook de parel kiezel kopen. Ik denk aan 2 m³ want ik wil een kiezel laag van 5 cm dik. Ook zou ik willen dat aan de buiten kant de beukenhaag gesnoeid wordt.

Heraanleggen oprit en terras

HO bebouwing die rondom moet vloer krijgen. Oprit, loopt door tot terras ; aanleg met klinkers op gepolieerd beton; oppervlakte : 150 m². Nu vooraan grind en achteraan bankirai.

Oprit heraanleggen met klinkers

Vervangen van bestaande oprit in betonklinkers door nieuwe, bredere oprit in betonklinkers. Helemaal open te breken. Nieuw : toaal 120 m².

Oprit heraanleggen met dolomiet

De oprit zou heraangelegd moeten worden met dolomiet. Gaat om meer dan 100 m².

Oprit heraanleggen

Mijn oprit van 50 m² moet men heraanleggen. Het te gebruiken materiaal is te bespreken met de vakman.