Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Kessel Lo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Kessel Lo.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Kessel Lo of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Kessel Lo die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Kessel Lo:

Inrit aanleggen met grasdallen

Nu liggen er op de oprit van die beige losse steentjes maar wil liever iets groen en onderhoudsvriendelijk. Maximaal 100 m² te leggen.

Heraanleggen terras en aanleggen tuinpad

Aanleg tuinpad langsheen het huis (nieuw) . Nu ligt er verharde aarde. tuinpad van 12m40 en moet verbreed worden met 1 m. Pad sluit aan het terras die achteraan de woning ligt. Heraanleg terras (bestaand, huidige bestrating: betonklinkers). terras in kleikinkers: 4 m op 3m.

Sleuf graven voor aardgasaansluiting

Het uitgraven van een sleuf, plaatsten van een buis, het maken van de vebindingsputten aan straatzijde en aan het huis. De gasleiding loop onder het voetpad kant woning. Er dienen een aantal tegels (30x30) uitgebroken voor de put. De aansluitingsleiding loopt recht door een haag (geen boring noodzakelijk) en verder door het grasveld voor de woning over een afstand van ca 27m. De aansluitput en aansluiting aan het huis ligt aan de achterzijde naast het huis

Herstel van verzakte klinkers oprit

Verzakking van klinkers in oprit.

Verzakte oprit herstellen en extra klinkers leggen

Verzakte oprit herstellen. We zouden graag hebben dat de oprit met de bestaande stenen hersteld wordt en dat waar nu de kiezeltjes liggen andere stenen komen zodat de oprit niet meer kan verschuiven. Dit mogen dezelfde of andere klinkers zijn. Standaard oprit van 4 meter lang.

Sleuf graven voor aardgasaansluiting

Onze mazoutketel vervangen door een gasinstallatie. We moeten nu de voorbereiding doen voor de gasaansluiting, namelijk: put, sleuf, buis, muurplaat, en dergelijke aanbrengen

Stoeprand verlagen

Stoeprand verlagen over lengte van 3 meter.

Oprit en terras heraanleggen

Wij zijn op zoek naar iemand die volgende werken voor ons kan uitvoeren: - uitbreken oprit + leggen eenvoudige klinkers (ca 35 vierkante meter) - uitbreken terras + leggen grote zwarte tegels (we hebben nog niet gekozen maar denken aan Marlux tegels) (ca 22 vierkante meter) + padje in tuin met zelfde tegels (ca 4 meter).

Klinkers leggen in tuin

Ik zou graag mijn tuintje achter mijn nieuwbouw gelijkvloers sociaal appartement laten betegelen met klinkers. Dit tuintje meet 760cm x 588cm en er is een waterput met deksel van 70cm x 70cm. Volgens de Stad Leuven moet het wel waterdoorlatend zijn. Echter zal het afgraven en leggen met de hand moeten gebeuren gezien het tuintje ommuurd is en slechts een achterpoortje heeft van ongeveer 1m breed. Dus moeilijk bereikbaar voor zware toestellen. In totaal zou het om een oppervlakte gaan van een 45m². Kleur van de klinkers liefst grijze donkere variant. Er zijn 2 mensen een offerte komen maken, maar beiden liggen buiten proporties....

Herstel bestaande opritten omwille van verzakkingen

Ik wens mijn bestaande oprit aan straatzijde, deksel van toezichtputten en aan de toegang van de garage te herstellen, dit omwille van de verschillende verzakkingen overal.