Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Kessel Lo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Kessel Lo.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Kessel Lo of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Kessel Lo die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Kessel Lo:

Parking aanleggen en extra waterput steken

Parking van 5m x 5m aanleggen in grasdallen. Extra waterput steken en verbinden met bestaande waterput. Buis naar riolering vervangen.

Grasdallen leggen

ik wens een oprit aan te leggen van 36m2 in mijn voortuin. Ik overweeg momenteel ofwel grind ofwel grasdallen, maar sta ook open voor tegels of klinkers.

Sleuf graven voor gasaansluiting

Sleuf van 3m en gat van 1m op 1m aan gevel

Stenen buitentrap herstellen + klein terras heraanleggen

Stenen buitentrap naar tuin + klein terras renoveren. Trap veiliger maken. Terras opvoegen of stenen vervangen. Terras : 15 m². met tegels. Trap te vernieuwen.

Inrit aanleggen met grasdallen

Nu liggen er op de oprit van die beige losse steentjes maar wil liever iets groen en onderhoudsvriendelijk. Maximaal 100 m² te leggen.

Heraanleggen terras en aanleggen tuinpad

Aanleg tuinpad langsheen het huis (nieuw) . Nu ligt er verharde aarde. tuinpad van 12m40 en moet verbreed worden met 1 m. Pad sluit aan het terras die achteraan de woning ligt. Heraanleg terras (bestaand, huidige bestrating: betonklinkers). terras in kleikinkers: 4 m op 3m.

Sleuf graven voor aardgasaansluiting

Het uitgraven van een sleuf, plaatsten van een buis, het maken van de vebindingsputten aan straatzijde en aan het huis. De gasleiding loop onder het voetpad kant woning. Er dienen een aantal tegels (30x30) uitgebroken voor de put. De aansluitingsleiding loopt recht door een haag (geen boring noodzakelijk) en verder door het grasveld voor de woning over een afstand van ca 27m. De aansluitput en aansluiting aan het huis ligt aan de achterzijde naast het huis

Herstel van verzakte klinkers oprit

Verzakking van klinkers in oprit.

Verzakte oprit herstellen en extra klinkers leggen

Verzakte oprit herstellen. We zouden graag hebben dat de oprit met de bestaande stenen hersteld wordt en dat waar nu de kiezeltjes liggen andere stenen komen zodat de oprit niet meer kan verschuiven. Dit mogen dezelfde of andere klinkers zijn. Standaard oprit van 4 meter lang.

Sleuf graven voor aardgasaansluiting

Onze mazoutketel vervangen door een gasinstallatie. We moeten nu de voorbereiding doen voor de gasaansluiting, namelijk: put, sleuf, buis, muurplaat, en dergelijke aanbrengen