Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Linden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Linden.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Linden of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Linden die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Linden:

Sleuf graven voor gasleiding

Sleuf graven van 24 m met put van 1 op 1m op het einde. Diepte 80 cm. Uitvoering met kleine graafmachine. Snelle uitvoering nodig daar we zonder verwarming zitten op het gelijkvloers.

Graven van sleuf en put

Ik wil een sleuf (80 cm diepte en minstens 30 cm breedte) en een wachtput (1 m x 1 m x 1 m) te laten graven voor aardgasaansluiting en voorzien van een wachtbuis (diameter 110 mm) voor aardgasaansluiting (van rooilijn tot wachtput). Dit alles volgens de voorschriften van Fluvius. Afstand is + ongeveer 18 meter vanaf rooilijn tot de plaats waar de put moet komen door voortuin. Dit alles volgens de voorschriften van Fluvius.

Heraanleggen oprit

Heraanleg van oprit in kasseien - 60 m2 - uitbreken , stabilise leggen , boordstenen plaatsen, herleggen van de kasseien.

Aanleggen oprit, pad en terras

Het aanleggen van oprit en pad naast het huis.