Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor sleuf graven voor gasleiding:

Sleuf graven voor gasleiding

Sleuf graven van 24 m met put van 1 op 1m op het einde. Diepte 80 cm. Uitvoering met kleine graafmachine. Snelle uitvoering nodig daar we zonder verwarming zitten op het gelijkvloers.
Offertes van bestratingswerkers voor terras- en bestratingswerken uit Linden (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor sleuf graven voor gasleiding uit heel België:

Voorbereidende werken voor aardgasaansluiting sleuf graven

Voorbereidende werken voor een aardgasaasluiting. Graven of doorspuiten van sleuf en wachtput, plaatsen wachtbuis. Lengte sleuf ongeveer 8 meter,

Sleuf graven en terug dichten voor aardgasaansluiting in klinkers

Er dient een sleuf gegraven te worden vanaf de rooilijn tot achter de muur van de oprit waar een werkput van 1m x 1m x 1m moet komen. Dit alles om uiteindelijk een gasleiding in de woning te trekken. De sleuf zal ongeveer 10 meter lang moeten zijn met een minimale diepte van 70 cm. Er dient een wachtbuis voorzien te worden van 110 PVC. Het terrein is licht oplopend en er zullen er klinkers verwijderd moeten worden en teruggeplaatst in originele staat. (zie foto's in bijlage) Uitvoering ASAP.

Sleuf graven voor aansluiting elektriciteit

Graven van een sleuf (diepte 70 cm) en plaatsen van een wachtbuis voor elektriciteit, volgens de voorschriften van Fluvius.

Sleuf graven voor gasaansluiting

Er dient een sleuf gegraven te worden vanaf de rooilijn tot aan de gevel van de woning met op het einde een werkput van een kubieke meter. Dit alles om uiteindelijk een gasleiding in de woning te trekken. De sleuf zal ongeveer 10 meter lang moeten zijn met een minimale diepte van 70 cm. Het terrein is licht oplopend en wellicht zullen er boomwortels verwijderd moeten worden.

Sleuf graven aardgasleiding

Een sleuf van 20m voor aardgasleiding

Sleuf graven voor gasaansluiting

Sleuf van 3m en gat van 1m op 1m aan gevel

Graafwerken voor nutsvoorzieningen uitvoeren

Voor een renovatieproject moet men een sleuf graven voor aansluiting nutsvoorziening in orde te brengen. Dit voor de aardgsaansluiting, wachtbuis te plaatsen. Bovengrondse elektriciteitsaansluiting moet ondergronds gebracht worden.

Graven van sleuf en put

Ik wil een sleuf (80 cm diepte en minstens 30 cm breedte) en een wachtput (1 m x 1 m x 1 m) te laten graven voor aardgasaansluiting en voorzien van een wachtbuis (diameter 110 mm) voor aardgasaansluiting (van rooilijn tot wachtput). Dit alles volgens de voorschriften van Fluvius. Afstand is + ongeveer 18 meter vanaf rooilijn tot de plaats waar de put moet komen door voortuin. Dit alles volgens de voorschriften van Fluvius.