Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Londerzeel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Londerzeel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Londerzeel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Londerzeel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Londerzeel:

Oprit heraanleggen

Is een oprit van ongeveer 30m² tot aan het straat. Momenteel liggen er steentjes die moeten weg gegraven worden en er moeten klinkers in de plaats komen.

Beton laten gieten voor tuinhuis

Ik wil graag een betonnen vloer laten gieten voor tuinhuis en loungeterras op te installeren. De afscheiding met boordstenen zouden we zelf plaatsen eventueel, maar het beton laten gieten en de onderbouw willen we laten doen. Zo'n 6m op 6m.

Zwevend terras in tegels plaatsen

Ik zou graag een verhoogd terras willen 1 ste verdiep (terras 7x4). Indien mogelijk willen we weten hoeveel het kost om eronder nog een terras bij te zetten (gelijkvloers) (7x7).

Parking aan te leggen met betonplaten

Aanleg oprit van +- 10*17m . Oprit in betonplaten combinatie met grasdallen. Nu ligt er niks: aangestampte aarde.

Grasdallen leggen

Oprit van 50 m² aan te leggen met betonnen grasdallen. Grasdallen gebuld met grind.

Oprit in gepolierde beton leggen

Momenteel zijn er klinkers op de oprit en deze zouden allen moeten worden vervangen door beton. We kunnen de klinkers zelf verwijderen tot de diepte dat nodig is. Meer dan 100 m².

Asfalteren van oprit

Heraanleg van 140m² asfalt waarvan 40m² nieuw bij te leggen

Voortuin en oprit beklinkeren

Wij zouden graag een offerte krijgen voor het beklinkeren van onze voortuin + oprit. Beide plekken (= 1 geheel) zijn bedoeld voor onze auto's op te plaatsen. Wat de voortuin vroeger moest voorstellen is al voor een deel 15cm diep uitgegraven, de oprit nog niet. Maar dit kan eventueel wel gedaan worden als wij zo de prijs voor onszelf kunnen drukken. Het liefst hebben wij klinkers 15x15 in een antraciet kleur (of een kleur dat daar op trekt). Klinkers kunnen wij ook eventueel zelf aankopen, maar mag steeds mee in de offerte bijgewerkt worden. De oppervlakte bedraagt ongeveer 91m². De oprit wordt beklinkerd tot aan de garage, links van het huis.)

Terras te Londerzeel

Achter ons huis willen we een terras van min 28m2. Graafwerken worden door ons uitgevoerd in overleg met de aannemer (diepte en locatie). Het gaat dus om leggen van de boordstenen, afwatering (aansluiting is reeds voorzien), fundament, klinkers (af te spreken wie deze aankoopt). Verdere werken (nog niet in deze fase): het heraanleggen van onze oprit en boordstenen met een grindpad rondom ons huis + het verwijderen van een mazouttank. Dit zijn werken die later gaan volgen, eerste prioriteit is het terras.

Aanleg van riolering, nutsvoorzieningen, ...

Aanleg van riolering, nutsvoorzieningen, toegangswegen en parkings...ontwerp en uitvoering