Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor parking aan te leggen met betonplaten:

Parking aan te leggen met betonplaten

Aanleg oprit van +- 10*17m . Oprit in betonplaten combinatie met grasdallen. Nu ligt er niks: aangestampte aarde.
Offertes van bestratingswerkers voor terras- en bestratingswerken uit Londerzeel (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor parking aan te leggen met betonplaten uit heel België:

Aanleggen oprit

Aanleg oprit voor woning. Opvullen, egaliseren, stabiliseren en leggen van stenen op parking. Aanleg van zone voor planten met boordstenen. Leggen van gangpad naar voordeur uit betonnen platen.

Klinkers leggen oprit en parking

Momenteel hebben we en oprit en parking van asfalt en we zouden graag klinkers in de plaats willen. Huidige oprit en parking zou dus ook uitgebroken moeten worden. Totale oppervlakte is 166m².

Aanleggen groenparking

Wij zijn aan het bekijken om een parking aan te leggen. Het liefst zouden wij een groenparking willen. Het zou voor 8 à 10 auto's zijn. Voor een huis: linkerkant is nu gras waar ze parkeren. Open bebouwing.

Gepolierde betonvloer gieten

Betonvloer gieten en polieren. Vrije opbouwhoogte van betonvloer is >10cm. Betreft oprit en parking van ong. 130m² en terras van ong. 20m² Tegelvloer leggen in kelder van ong. 64m².

Siergrind leggen

Wij zijn bezig met opstart van restaurant, voor onze parking willen we gebruik maken van grinddalen en grind. Het betreft een oppervlakte van 240 m2.

Grasdallen leggen

Een parking van 10m op 50m. Momenteel ligt er kiezel op. Maar bij belasting zakt dit weg. Dus zou ik graag willen overstappen naar grasdallen.

Kasseien oprit leggen

+/- 500 m², bestaande uit inrit 60m x4m en parking 12mx20m

Grasdallen leggen voor parking

Het stukje weidegrond ligt vlak aan de weg en mag van de gemeente enkel waterdoorlatende materialen gebruiken. Dus mijn idee is de grond (de aanbevolen cm) uit te graven, grasdallen te leggen (zetten), gras inzaaien en achteraf een kleine omheining te plaatsen. deze parking zou plaats mogen bieden voor 'n 5 tal personenwagens zodat de klanten een propere in en uitstap hebben. 18 meter in de lengte, 2,5 m breed.