Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Opwijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Opwijk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Opwijk of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Opwijk die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Opwijk:

Terras leggen

Op dit moment ligt er gras, maar dat komt iemand uitgraven naar de gewenste diepte. De oppervlakte gaat in de richting van 100m². Qua materiaal hadden we gedacht aan gepolierde beton van 1m op 1m.

Oprit in gepolierde beton leggen

Oprit naar garage breedte 4m en diepte 7 m + 2 paden van breedte 1 m en totale lengte 25m.er moeten 1 aquadrain van 2,5 m en 1 van 80cm in de beton geplaatst worden en 1 deksel in de oprit van de mazouttank.De kleur nog te bespreken. Tussen 10 en 50 m²

Terras aanleggen

Aanleggen van terras met klinkers. Grondwerken moeten nog gedaan worden. Oppervlakte ongeveer 90 m².

Stabilisé voor terras leggen

Ik wil graag stabilisé voor het terras laten leggen. Verder doe ik alles zelf. +/- 58 m², 25 cm dik. Ondergrond is aarde.

Oprit woonhuis aanleggen met Indische kassei

80m2 Indische kassei 14x14 op te breken , uitgraafwerk en opnieuw plaatsen.

Renovatiewerken aan klinkers

Onze klinkers zijn verzakt. We hadden graag renovatiewerken laten uitvoeren om deze opnieuw egaal te hebben.