Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor stabilisé voor terras leggen:

Stabilisé voor terras leggen

Ik wil graag stabilisé voor het terras laten leggen. Verder doe ik alles zelf. +/- 58 m², 25 cm dik. Ondergrond is aarde.
Offertes van bestratingswerkers voor terras- en bestratingswerken uit Opwijk (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor stabilisé voor terras leggen uit heel België:

Terras betegelen

Ik wil een terras van ongeveer 40m² laten betegelen. Stabilisé is reeds aanwezig en ook de tegels van 60x60 cm kocht ik zelf al aan.

Terras in gepolierde beton leggen

Graag het leggen van gepolierde beton en dit op een terras met een oppervlakte van ongeveer 65m². Nu ligt er soort stabilisé.

Terras naast stacaravan aanleggen

Heb pas een stacaravan gekocht, zoek iemand die mij een terras kan aanleggen met tegels van 0,50 op 0,50 en met een oppervlakte van ongeveer 20 m². Stabilisé en grondwerken moeten ook uitgevoerd worden.

Terras van kasseien aanleggen

Ik wens een terras te laten aanleggen wat betreft 300m² aan kasseien, graag de betere soort(granieten maat 12 op 17 ongeveer). Het moet in stabilisé( 20 cm). Achteraf voegen opgieten.

Tuin egaliseren en terras met klinkers aanleggen

Aanleg van een terras met oppervlakte van 57 m². Dit met stabilisé en daarna klinkers. Men moet ook de tuin egaliseren, in totaal zo een 200 m².

Terras aanleggen met keramische tegels

Ik heb een kleine tuin die momenteel helemaal vol ligt met klinkers. Onder deze klinkers ligt een laag stabilisé van 20cm. Vanaf het schuifraam zou ik een terras willen aanleggen met keramische tegels met parket motief. Het zou gaan om 2m breed en 4m diep.

Oprit en terras aan te leggen

Aanleg van een oprit (+-90m²) en terras (+-80 m²). Oprit: Voorkeur voor getrommelde klinkers vierkant 15x15, landelijk uitzicht. Terras: Voorkeur voor keramische tegels 60x60. Stabilisé en aanleg met tegels en klinkers.

Houten terras aan te leggen

Weghalen van de overbodige grond, stabilisé aanbrengen en aanbrengen van bankirai. Terras van 8 m op 6 m.