Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Overijse te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Overijse.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Overijse of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Overijse die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Overijse:

Aanleggen oprit met grasdallen en asfalt

Oprit aanleggen 120m² grasdallen plaatsen + zaaien. En 200m² asfalt (nu liggen er kiezel)

Sleuf maken voor gasaansluiting onder klinkers en terug dichtmaken

sleuf maken voor gasaansluiting onder klinkers en terug dichtmaken lengte 8m (70cmdiep). Het betreft een voorbereidende actie die niet dringend is maar toch moet gebeuren

Grasdallen leggen

Grasbetontegels in bestaande tuin: 34 m2 voor parking en 17 m2 voor voetgangers

Looppaden in klinkers heraanleggen

We hebben in onze tuin looppaden langs het huis die in de loop de jaren verzakt zijn. De looppaden wil ik opnieuw laten leggen op juiste niveau met de juiste afwatering. Het gaat om in totaal bijna 50 meter looppaden van ca. een meter breed, voor het huis en aan beide zijkanten.

Parking aan te leggen

Momenteel is het een gazon met boordstenen aanwezig. Wil er een parking voor auto's aanleggen. De oppervlakte in ongeveer 60m² Parking met dolomiet.

Terras in gepolierd beton leggen

Wij willen een terras van 40 m2 en een weggetje van 7 m2.in totaal 47 m2. Met het uitzicht van tegels. Met eventueel een aquadrain van 10 meter.

Septische put kader en deksel vervangen

Vervangen van kader en deksel (met geurafsnijder) van septische put (60x60cm)

Septische put kader en deksel vervangen

Vervangen van kader en putdeksel (geurafsnijder) van septische put

Beton gieten in tuin

Beton storten ongeveer 4 op 4 meter en 15 cm dikte voor terras. Het terras is al uitgegraven.

Aanleggen van tegel oprit

Wij zouden graag tegels op onze oprit +/-100 m² zetten. Werf gelegen in 3090 Overijse. Mogelijk om een offerte te ontvangen? Vandaag liggen er kleine steentjes.