Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor heraanleggen binnenkoer:

Heraanleggen binnenkoer

We zouden onze volledige binnenkoer opnieuw willen aanleggen in kasseien, zou gaan om ongeveer 120m².
Offertes van bestratingswerkers voor terras- en bestratingswerken uit Pepingen (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor heraanleggen binnenkoer uit heel België:

Terras en binnenkoer aanleggen

Wij willen graag de binnenkoer van onze stadswoning helemaal opfrissen. Vroeger gingen we met onze kleine kinderen naar het buitenverblijf van onze ouders. Nu zijn we zelf grootouder en willen we uit praktisch redenen onze enige buitenruimte aangenaam maken voor onze kleinkinderen. Onze koer werd de voorbije 10 jaar verwaarloosd en zit dus onder mos en andere overgroeiingen. De oude koertegels dienen dus volledig verwijderd te worden. Er is ook een grondverzakking die professioneel dien te worden aangepakt. Grondoppervlakte ca 10 meter op ca 5 meter. Graag dus willen wij : - de grondverzakking deskundig aanpakken - de koer heraanleggen met modern, onderhoudsvriendelijk materiaal - de koermuren helemaal opfrissen

Binnenkoer en terras heraanleggen

Binnenkoer heraanleggen: eerste deel met tegels en een houten overkapping. In het middenstuk mag wat gras komen en een achterste stuk graag aanleggen in hout, zodat er plaats is voor bijvoorbeeld een barbecue. De afmetingen zijn ongeveer 9 meter op 5.

Binnenkoer heraanleggen

Wij zouden heel graag onze binnenkoer, 40m², willen heraanleggen dit met bvb tegels, klinkers , bankarai of andere materialen. Ook de muren, waarvan één 4,5 meter lang is en de andere 3,5 meter, zouden we willen laten bekleden met hout . We hebben wel wat ideeën die we graag is op papier willen laten zetten door een vakman.

Koer heraanleggen

Ik wil graag mijn binnenkoer aanleggen met gepolierde beton. Momenteel is deze tot 20 cm uitgegraven dus ik veronderstel dat er ook nog stabilisee onder moet? De koer is zo'n 17 vierkante meter.

Heraanleggen binnenkoer

Wij willen graag onze binnenkoer heraanleggen. Momenteel ligt er erg beschadigd beton. De koer zelf meet 15 x 20 meter. Hier voorzien wij 15 x 5 meter en nog eens 15 x 2 meter stoepdallen. Tevens dachten wij aan kleine kasseien (15 x 5 meter en nog eens 10 x 3 meter ongeveer. Voor de rest denken wij aan grasdallen.. We voorzien tevens een oprijstrook van 32 x 4 meter met oude grote kasseien. Om de schuur (20 x 9 meter) naadloos te laten overgaan, voorzien wij hier tevens stoepdallen. Naast de zijgevel van de hoeve zien wij graag grasdallen (20 x 6 meter ongeveer) en een strook (onder afdak) met afwateringsklinkers.

Koer met klinkers heraanleggen

Wij willen onze binnenkoer van 67 vierkante meter aanleggen met klinkers. We zoeken iemand die op zo kort mogelijke termijn de koer kan plattrekken, waterafvoer kan voorzien, stabilisé en de klinkers kan leggen. Wij hebben de klinkers zelf al voorzien. Graag een gedetailleerde offerte en hopelijk vinden we iemand waarmee we kunnen samenwerken!