Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Rotselaar te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Rotselaar.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Rotselaar of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Rotselaar die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Rotselaar:

Terras en oprit aanleggen

Deel van ons terras vernieuwen en ook de oprit upgraden. De afmeting van het terras is 4x5 en heeft momenteel een betonnen basis met klinker bovenop.Nu te vernieuwen met tegels. Oprit is ongeveer 50m² met grond en zand en moet aangelegd worden met klinkers.

Parking aanleggen met klinkers

Parkings voor het huis aanleggen. Nu gras en een haag van 10 meter dat moet verwijderd worden. Aan te leggen met klinkers.

Klinkerwerken uitvoeren

Ruw onbewerkt terrein te bezetten met klinkers. In de oppervlakte ligt een klein vijvertje (oude regenput). Niet meer dan 100 m² in totaal.

Oprit heraanleggen met klinkers

Vervangen van bestaande oprit in betonklinkers door nieuwe, bredere oprit in betonklinkers. Helemaal open te breken. Nieuw : toaal 120 m².

Deksel septische put vervangen

Betonnen deksel is deels ingezakt..1.50 of 1.60 m . Deksel te vervangen.

Paden en terras aanleggen in klinkerwerken 200 m²

Oprit, parkeerplaatsen, carport, paden en terras aan te leggen totale oppervlakte van 200 vierkante meter. Is reeds uitgegraven en gevuld met steenpuin. Boordstenen zijn nu nog Houten planken die voor een tijdelijke afscheiding zorgt tussen gras en steenpuin. Is een nieuwbouw van twee jaar geleden.

Uitbreiden bestaande oprit

Ik zou mijn bestaande oprit willen uitbreiden met zo'n 33 m². De klinkers voorzie ik zelf tegen dat de werken zouden starten, en uitgraven doe ik ook zelf. Boordstenen voor de kantopsluiting voorzie ik ook zelf. Er zou stabilise gegoten en afgetrokken moeten worden, en de klinkers moeten gelegd en afgetrild worden. Ook van de bestaande oprit zou er een verzakt stukje terug opgehoogd moeten worden.

Opbreken en herplaatsen klinkers voor aansluiting gasleiding

Gleuf maken in onverharde oprit + klinkerpad over een lengte van 23 meter + plaatsen pvc- wachtbuis om gasleiding van straatkant naar gasketel door te trekken

Oprit en terras in klinkers

Oprit + terras in klinkers leggen - 150m²

Oprit leggen en vergroten terras

Het leggen van een oprit en vergroten van het terras + klinkers leggen aan het tuinhuis + verlichting plaatsen