Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor klinkerwerken uitvoeren:

Klinkerwerken uitvoeren

Ruw onbewerkt terrein te bezetten met klinkers. In de oppervlakte ligt een klein vijvertje (oude regenput). Niet meer dan 100 m² in totaal.
Offertes van bestratingswerkers voor terras- en bestratingswerken uit Rotselaar (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor klinkerwerken uitvoeren uit heel België:

Klinkerwerken uitvoeren

Het betreft een oprit van een 40 meter lengte en ongeveer 3,5 m breed die met boordsteen is afgeboord en waar nu dolomiet ligt. De dolomiet ligt op steenpuin en is reeds 2 maal aangevuld met nieuwe dolomiet

Klinkerwerken uitvoeren

Uitbreiding van het bestaande terras. Het zou 1,5 meter breder moeten worden. De lengte van het terras is 7,85m. Er is eveneens een kleine verzakking aan de rand van het huidige terras (oppervlakte van ongeveer 1m2), dit zouden we ook graag laten recht repareren.

Klinkerwerken uitvoeren

Men moet op een hellende oppervlakte klinkers leggen. Dit voor ongeveer 6 x 6 meter.

Klinkerwerken uitvoeren

Het betreft een rijhuis met momenteel een voortuin met oprit voor 1 wagen(beerput aanwezig onder parkeerplek): circa 25m². De oprit bestaat uit kasseien met daarnaast de voortuin: 10m² met boompje en omringd door buxus. De breedte is in totaal 8m en de diepte ongeveer 3m: plek voor 1 wagen. Graag zouden we een offerte willen om gans de 25m² te laten ombouwen naar 1 grote oprit met klinkers.

Klinkerwerken uitvoeren

We wensen een bestaand terras in de achtertuin (21m²) in natuursteen te vervangen en uit te breiden door een betonnen terras. Onder dit terras loopt vandaag nog één leiding waar afvalwater en regenwater samen worden afgevoerd. Dat zou gescheiden moeten worden. Onze achtertuin is niet bereikbaar met een bobcat of andere graafmachine. Daarnaast willen we ook onze oprit & tuinpaden in de voortuin (36m²), momenteel in dezelfde natuursteen als het terras vervangen door waterdoorlatende klinkers/... (materiaal te bepalen). Hieronder willen we een betonnen regenwaterput plaatsen (5.000m²).

Klinkerwerken uitvoeren

Aanleggen van een oprit +/- 200m² met klinkers. momenteel ligt er betonpuin op ongeveer -15cm dit zou nog opgehoogd moeten worden met stabilise.

Klinkerwerken uitvoeren

De bestaande asfaltlaag afgraven en afvoeren. Voor de ondergrond eventueel uitgraven afvoeren en aangepaste ondergrond voorzien. Boordstenen voorzien en plaatsen ± 15m. In geval van siergrind, maasgrind 4/16 plaatsen in splitmatten met onderdoek.

Klinkerwerken uitvoeren

klinkers voor het huis en volledig langs het huis aan rechterkant licht hellend vlak. . voorkant en gedeelte zijkant ligt reeds steenpuin. Meer dan 100 m²