Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Sint Pieters Leeuw te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Sint Pieters Leeuw.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Sint Pieters Leeuw of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Sint Pieters Leeuw die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Sint Pieters Leeuw:

Bodemplaat in klinkers leggen

Wil bodemplaat van 16m² in klinkers voor tuinhuis met eventueel montage van tuinhuis.

Oprit in klinkers aanleggen

Vernieuwen bestaande betonnen oprit l+-40m lopende meter gedeelte voorzien in grasdallen voor parkeerplaats

Oprit aanleggen met gepolierde betonvloer

Gaat over oprit voor de garage, stuk naast de oprit en huis stuk aan te leggen met gepolierd betonvloer. Er is een bestaand perkje en gepolierde beton moet errond gegoten worden. Oppervlakte : 125 m².

Klinkerwerken uitvoeren

Er is de oprit van 15 m² vooraan en achteraan in de tuin 25 m². Deze oppervlaktes moet men aanleggen met klinkers.

Deel van de koer vernieuwen met kasseien

ik woon in een oude boerderij waar de koer in oude kasseien was. Een deel was 50 jaren geleden vernieuwd maar een stuk zou noch moeten gemaakt zijn om te kunnen parkeren. Dit is ongeveer een 30 m² te herleggen.

Gieten van beton voor tuinhuis

Ik wil een beton laten gieten voor een houten tuinhuis of garage. +- 24m².

Terras printbeton

Ik had graag een prijsofferte gekregen om printbeton aan te leggen als terras. Dit zou achter de woning zijn (rijhuis). Dit is een oppervlakte van ongeveer 40 vierkante meter. Nu ligt er enkel gronddoek met daaronder grond die gemengd is met stenen.

Terras betegelen

Heb een sokkel in mijn gazon van 2m24 op 2m72 dat betegeld moet worden. Tegels zijn al aangekocht. Tegels van 60 op 6O + eventueel te voegen graag een prijsbestek (per mail aub)

Aanleg oprit + plaatsen poort

Het is de bedoeling om hagen en een pyramide in buxus te verwijderen en de oprit volledig te vernieuwen en uit te breiden.

Asfalteren van lange oprit (ca. 70 X ...

Asfalteren van lange oprit (ca. 70 X 4m). Actueel verhard met steenslag en al >10j in gebruik, hard aangereden. Probleem is uitzicht, putten en onkruidgroei. Bedoeling is te asfalteren zonder teveel van de al verhardde ondergrond (en bestaande afboording in ca 10X40cm beton) weg te moeten halen. Gemakkelijkte bereiken. Werken zijn niet dringend maar moeten in overleg met een precieze tijd worden uitgevoerd om de hinder te beperken.