Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Sterrebeek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Sterrebeek.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Sterrebeek of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Sterrebeek die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Sterrebeek:

Enkele bestratingswerken uitvoeren en grond afvoeren

Graag wil ik 20 lopende meter betonnen elementen van 100 cm hoog laten plaatsen. Hiernaast moet men ook bestratingswerken voor 100 m² voorzien. Er is ook meer dan 100 m³ grond af te voeren.

Asfalt gieten voor oprit en parking

Bestaande asfaltlaag verwijderen .. En een nieuw laag gieten voor een oprit plus parking voor een oppervlakte van 2000m²

Terras uitbreken en nieuw terras leggen

Het terras is gezakt en zou moeten opnieuw aangelegd worden. Bestaande terras uitbreken en nieuwe aanleggen. Het terras is 40 m² podium 20 m².

Garage oprit vervangen

Nieuwe oprit maken: Verwijderen van oude tegels. Beton of andere isolatie aanbrengen. Nieuwe tegels (klinkers) plaatsen. Graag ter plaatse komen kijken door een vakman.

Klus aan garage

Aan de ingang van garage liggen 3 grote blauwe stenen dewelke zijn losgekomen : deze zouden moeten worden verwijderd, nieuwe mortel aangebracht en terug op zijn plaats gelegd worden + opvoegen tussen blauwe steen en ook nieuw voegsel tegels erachter. Tevens zou aan zijkant en achterkant garage, aan buitenkant ter hoogte van bodemplaat, beschermende laag (pek of epdm bv)moeten worden aangebracht ten einde water doorsijpeling te voorkomen (wat nu het geval is waardoor plinten tegels aan binnenkant loskomen)