Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Strombeek Bever te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Strombeek Bever.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Strombeek Bever of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Strombeek Bever die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Strombeek Bever:

Aanleggen oprit

We zijn dus op zoek naar iemand die onze oprit verder wil aanleggen. Het grootste deel van het materiaal is voorhanden (mogelijks moet er een klein aantal kasseien bijbesteld worden, maar we weten waar we ze besteld hebben dus dat zou geen probleem mogen vormen). Het totaal is ongeveer een 95m² waarvan er op dit moment al ongeveer 40m² aangelegd is.

Klinkerwerken uitvoeren

Het gras weghalen van de oprit en zijtuin en vervangen door klinkers Voortuin: +- 60 m² en zijkant en achtertuin : 20 - 30 m² +-.

Oprit met kasseien aanleggen

Ik wil graag de bestaande oprit van ongeveer 60 m² laten uitbreken en een nieuwe, grotere oprit met boerenkasseien aanlegen. De nieuwe oprit met kasseien zou ongeveer 100 m² moeten zijn.