Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Tervuren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Tervuren.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Tervuren of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Tervuren die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Tervuren:

Oprit en terras heraanleggen

Removal of existing concrete slabs, preparation of sites and laying new surface concrete tiles. Supply of al materials and work. Terras 21 m² - oprit 50 m².

Zwevend terras vergroten

Een reeds bestaand zwevend terras vergroot ongeveer 2×3,5 m. Eveneens plaatsen van trap. Momenteel in hout maar mag vervangen worden door iets anders.

Klinkerwerken uitvoeren

Verwijderen van de bestaande tegels, aanleggen van een waterput en klinkers - Tussen 50 en 100 m²

Herstelling oprit en muur na beschadiging ophalen container

Na het ophalen van een container werd onze oprit beschadigd en een muur. Voor de oprit dient er een oppervlakte van 2 vierkante meter herlegt te worden. Voor de muur moet er een hoek ( hoogte ongeveer 4 gevelstenen ) terug ingemetst worden.

Klinkers plaatsen

Aan te leggen oprit naar garage (36m²). Ook 2 parkingplaatsen in grind (65m²) Ook trap maken naar voordeur in kandela trapblokken. (+/- 15 trapblokken)

Oprijlaan met koud asfalt herstellen

Voor het herstellen van een oprijlaan in asvalt ben ik op zoek naar een persoon die door middel van koud asfalt een aantal reparaties kan verrichten op één van onze site's.

Klinkerstoep aanleggen

Stoep aan straatzijde van 29m lang X 2m breed, momenteel grind. Grind spoelt aan kant straat weg bij stortbuien (hellende straat), daarom willen we de eerste meter (aan de kant van de straat) laten verharden met klinkers. Adres wordt meegegeven aan de vakman.

Terras van appartement te renoveren

Het terras is 6m op 1. 50m de vloer moet waterdicht gemaakt worden en betegeld.

Heraanleg Terras

Heraanleg terras 36m2 (en afbraak bestaand terras) + kleine tuintrap Materiaal te bespreken met vakman.

verwijderen van lege ...

verwijderen van lege mazouttank uitbreiden van de oprit met klinkers aanleggen van een pad in de tuin herstel van dakraam